VIDEO. Klaus Iohannis despre PSD-iști: „Ați văzut fețele lor la moțiune? Îngropăciune! Așa pățește cine se ia de români”

1
920
Klaus Iohannis transmite semnale indirecte că-l preferă pe Dan Barna în turul doi pentru a scoate PSD din joc pentru alegerile de anul viitor
Președintele Klaus Iohannis a participat duminică după-amiază, la Timișoara, la Adunarea regională a organizațiilor PNL din vestul țării. Este primul eveniment electoral de la debutul oficial al campaniei electorale la care ia parte șeful statului, candidat PNL pentru un al doilea mandat la Cotroceni.
„Dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel în România, atunci acesta se numește PSD!”, a spus Klaus Iohannis în discursul său.
El i-a avertizat pe liberali că PSD este „un adversar foarte puternic, adânc înșurubat în structurile statului”, un partid care are în continuare cel mai mare număr de parlamentari, de primari, controlează majoritatea județelor României.

Discursul lui Klaus Iohannis la Timișoara

 • „În mod normal, despre reconstrucția unei țări, despre reconstrucția unui stat se vorbește după un război. Și știți ce? Noi suntem într-un război, suntem în plin război cu PSD. Dar de ce facem asta? De ce suntem noi în război cu PSD? Fiindcă noi – voi, liberalii, și cu mine – suntem oameni ai păcii, ai construcției, noi suntem oameni care doresc să dezvolte România.”
 • „De ce am intrat noi într-un război? Vă amintiți cum a câștigat PSD alegerile cu promisiuni despre lapte și miere care vor curge? Și ce au făcut din prima zi de mandat? Au început să atace România și pe români, au început cu justiția. Ei, gașca de penali, au început să atace justiția din România! Și ne-am opus – și voi, și eu. După care au început să atace toate sistemele mari din România.”
 • „Au început cu justiția, au continuat să înșurubeze neamuri și «pretenari» peste tot în funcții de conducere, în administrație, în învățământ, în sănătate… Și nu s-au oprit, cum se zice la noi, nu a mai dat Sfântul să se oprească.”
 • „Am rămas cu toții mască când au început să atace economia românească, când au început să atace partenerii noștri, când au început să-i atace pe români. Și atunci, cineva trebuia să spună «Atât!». Și asta am făcut noi – voi și cum mine.”
 • „De aceea suntem în război, fiindcă cineva trebuia să ia partea românilor. Și am făcut-o noi, împotriva PSD. Și vom câștiga acest război!”
 • „Am început destul de bine. Ați văzut fețele lor la moțiune? Îngropăciune, nu alta! Da! Așa pățește cine se ia de români! Așa pățește cine se ia de români – pierde! PSD pierde, dar vă rog din suflet să nu greșiți. Să nu subevaluați potenţialul PSD, să nu-i subevaluați pe PSD-iști. PSD este în continuare un adversar foarte puternic. PSD este adânc înșurubat în structurile statului. Dacă îmi dați voie să folosesc o sintagmă pe care ei au inventat-o, dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel în România, atunci acest lucru se numește PSD! Fiindcă ei sunt adânc înșurubați și sunt paraleli cu agenda românilor. Sau chiar în contrasens cu românii.”
 • „Noi am început să câștigăm câteva bătălii importante – europarlamentarele, referendumul și, recent, moțiunea de cenzură. Felicitări! Dar războiul nu s-a terminat. Luați aminte: urmează prezidențialele, urmează localele și urmează parlamentarele, și eu îmi doresc să le câștigăm pe toate împreună! Fiindcă numai și numai împreună putem să îmbunătățim viața românilor. Pentru asta, este nevoie de foarte, foarte multă energie și de spirit de luptător. Acum, de la voi mă aștept să aveți și una, și alta! Abia atunci când câștigăm acest război vom avea legitimitatea politică pentru a începe în forță reconstrucția, normalizarea României, repunerea României pe făgașul ei natural, european.”
 • „Până atunci, însă, avem un hop greu de trecut. Moțiunea a trecut, românii se simt ușurați, dar pe voi vă așteaptă o perioadă foarte, foarte dificilă. La început, când am mers la regionale, am spus: «Pregătiți-vă pentru guvernare!». Acum vă spun: «Fiți pregătiți pentru guvernare!».”
 • „Această perioadă va fi foarte dificilă, fiindcă PSD este tot acolo. PSD are de departe cei mai mulți parlamentari în Parlamentul României, PSD controlează majoritatea județelor României, PSD are încă – sper că vom trece repede de faza aceasta – cei mai mulți primari din România. Apropo, foarte frumos din partea voastră, a primarilor, că ați venit să ne arătați respectul vostru purtând tricolorul nostru drag!”
 • „Veți guverna cu un guvern de tranziție, este clar acest lucru, l-am anunțat imediat după prima rundă de consultări. Toți vă vor ataca, în frunte cu PSD-iștii. Și să nu credeți cumva că PSD-iștii vor ceda puterea ușor. Nu o vor face! Au început deja să vehiculeze sperietori mincinoase PSD-iste și, pentru a demonta prima mare minciună gogonată PSD-istă, vă spun vouă și tuturor românilor, cu toată răspunderea: nu vor exista tăieri de pensii și salarii!”
 • „Vor urma și alte încercări PSD-iste, eu mă aștept la tot felul de piedici. Vor încerca să boicoteze votarea noului Guvern în Parlament, vor încerca să meargă la Curtea Constituțională a României, vor încerca fel și fel de scheme pentru a împiedica Partidul Național Liberal să înceapă să lucreze pentru români.”
 • „Vă spun aceste lucruri nu ca să vă speriați, nici nu aș putea, vă spun aceste lucruri ca să fiți pregătiți să duceți lupta mai departe! Să ajungem, în fine, să reconstruim România, să facem România normală, o Românie europeană, cu instituții funcționale, cu o economie înfloritoare. O Românie în care profesioniștii și oamenii care merită ajung în fruntea instituțiilor, o Românie în care sistemul educațional funcționează foarte bine și ne face mândri de generațiile care vin după noi, o Românie în care cine merge la spital se simte luat în seamă.”
 • „Pe scurt, o Românie normală este o Românie europeană, este o Românie modernă, este o Românie așa cum și-o doresc toți românii. Și acesta nu este un moft, fiindcă fiecare român are dreptul să trăiască într-o Românie normală. Haideți să o facem! La treabă!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

La nunta unui baron PSD. Petrecerea Caracatiței, cu incredibile tentacule în nomenclatura bugetară

* VIDEO. Leana către Ceaușescu: „Murim împreună!”. Cumpănașa către Cumpănașu: „Mergem împreună la pușcărie!”

VIDEO. Escrocul Cumpănașu își face partid cu escrocul lui Dragnea, care mințea că nu Firea a fost huiduită, ci Simona Halep!

VIDEO. Șacal fără scrupule: Cumpănașu o folosește pe Alexandra și în clipul său electoral

„A fost cu «sânge pe pereți»”! Cercetat de DNA pentru milionul furat, Cumpănașu o amenință pe ambasadoarea Franței

Codrin Ștefănescu a urlat ca descreieratul la Digi 24, când un jurnalist i-a atras atenția că difuzează minciuni

VIDEO. Elevă supusă unui abuz de tip comunist. Ode înălțate primarului PSD și Guvernului, la inaugurarea unui pod

VIDEO. Cele 5 mârlănii ale ministrului-porc la adresa unei ziariste. Rusofilul Teodorovici e hărțuitor de profesie

VIDEO. Dăncilă lovește năprasnic: „Am scăzut TVA de la 5% la 5%”; „toată munca care împreună am depus-o”

E 6-0 pentru noi! Va fi 12-0, distrugem PSD definitiv. Abia acum ne despărțim de comunism!

1 COMENTARIU

 1. Daca NU-si baga PANARAMA-de-candidat(a) in turul doi al „prezidentialelor”, P.S.D. seee… DESTRAMA !!!!!!!!!

  De-aia e… MUSAAAAIIIII (!) ca românii cu vederi de CENTRU-DREAPTA care, dintr-un motiv sau altul…, NU vor sa voteze cu Iohannis (careee… ORICUM trece-„FLUIERAND” de primul tur-de-scrutin !!!!!!) sa vina (IN NUMAR MARE !) la vot, (SI in prima runda-electorala !!!) si sa stampileze buletinul pe casuta candidatului „ALIANTEI-2020” U.S.R.-PLUS, DAN BARNA, SINGURUL (!) care are sanse sa-i depaseasca pe Dancila si Diaconu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here