VIDEO. Istoria de mârlănii a „senatorului-sex anal”, care vrea să-şi „hlizească fasolea” la Palatul Cotroceni

2
2699

Şerban Nicolae a rămas în conştiinţa publică drept „senatorul-sex anal” după limbajul de mahala folosit împotriva unei colege din Parlamentul României. Dar acel incident n-a fost singurul de acest gen. În plus, Şerban Nicolae, care vrea să candideze la Preşedinţia României, este şi autorul mai multor iniţiative legislative în favoarea mafiei penale.

„Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal, acum ce să facem?”, i s-a adresat Şerban Nicolae deputatei USR Cosette Chichirău, care a rămas şocată la auzul acestor vorbe în aula Parlamentului României.

Dar autorul cunoscut al acestor fapte nu se afla la singura mizerie de acest gen. Digi 24 a făcut un mic inventar al derapajelor sale verbale şi profesionale.

Lista cu mahalagisme şi atacuri la lege

 

Şerban Nicolae, senator PSD, în 6 decembrie 2017: Nu vă hliziţi fasolea inutilă la mine, sunteţi nespălată pe dinţi.

Cosette Chichirău: Mă insultă, dar nu e o problemă, pentru că insultă şi fură…

Şerban Nicolae: Nu am furat nimic, nu fiţi nesimţită

Cosette Chichirău: Sunteţi şofer la grupul infracţional organizat.

Şerban Nicolae: Sunteţi atât de proastă.

Şerban Nicolae, în 25 septembrie 2018: „Putem să dăm cu pumnii şi picioarele într-o femeie în uniformă, important este dacă nu cumva a minţit purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei când a vorbit de fractură de coloană. News-ul a fost fake, loviturile însă au fost pe bune şi v-aş dori să aveţi o persoană de sex feminin în familie să fie implicată, să fie victimă”

A folosit funcţia în slujba penalilor

Şerban Nicolae este iniţiatorul în Parlament al unor proiecte controversate ca de exemplu, cel care propune repatrierea aurului de la Londra.

Şerban Nicolae, în 28 februarie 2019: „Aurul deţinut de BNR în numele României se constituie în tezaur în ţară”.

Senatorul PSD a făcut şi proiectul de lege care prevede privilegii fiscale pentru insule şi despre care Opoziţia a spus că este făcut cu dedicaţie pentru Liviu Dragnea.

Şerban Nicolae, în 7 noiembrie 2017: „Proiectul de lege se aplică pebtru Belina? Există multe voci care cântă fals, unele dintre ele profund mincinos”.

Tot el a propus mai multe modificări la Codul Penal care vizau în special faptele de corupţie.

Şerban Nicolae, în 28 aprilie 2015: „Se incătuşează doar persoanele care sunt suspectate, cercetate pentru infracţiuni prin acte de violenţă, care s-au sustras sau s-au opus.

Arestul la domiciliu să se execute la locuinţa pe care cel in cauză o indică ca locuinţă permenentă”.

2 COMENTARII

  1. Decât un Şerban Nicole femeie mai bine sex cu femei ca Cosette Chichirău. Mie îmi place femeia şi copiii. Nu eronat.

    Aurul la Londra aduce investiții străine la Bucureşti. De asta am vândut în 1994 aurul României spre Banca Angliei. Nu eu am vândut Austriei petrolul Câmpiei Române, fără investiții austriece pe măsura economiei României.

    Belina e afacerea PSD Muntenia. Olanda vrea Belina de la PSD. Nu mă grăbesc. Eu sunt muncitor ca germanii. Adun bani şi poate voi face un drum spre americani. Piața de investiții ar trebui să fie liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here