VIDEO. Comedie totală. Alexandria, capitala lui Dragnea, blocată de oi!

2
796
Alexandria, blocaj oi
Alexandria a fost blocată de o turmă de oi

Locuitorii Alexandriei au fost martorii unui eveniment neobișnuit miercuri, 11 decembrie. Circulația din oraș a fost blocată minute în șir de trecerea unei turme de oi. 

VIDEO. O turmă de oi străbate centrul orașului, blocând traficul.

Ne aflăm în anul 2019 și zeci de mașini au așteptat blocate în intersecție ca mioarele să se scurgă prin centrul orașului.

Din când în când se auzeau strigătele și fluierele ciobanilor care ghidau oile.

Un locuitor dintr-un bloc din apropiere a filmat blocajul din oraș și l-a postat pe Facebook.

Alexandria, capitala județului Teleorman, reprezintă centrul de putere pentru Liviu Dragnea. Acesta a condus destinele județului pentru mai mulți ani din postura de președinte al consiliului județean.

Corupția politicianului a creat o faimă proastă atât orașului cât și județului.

Orașul Alexandria, România (Wikipedia)
  • Alexandria este municipiul de reședință al județului Teleorman, Muntenia, România. Orașul este așezat în sudul Câmpiei Române pe partea dreaptă a râului Vedea, în zona de contact a Câmpiei Boian cu Câmpia Găvanu-Burdea, la 41 de metri altitudine și are o suprafață de 9,56 km². Municipiul se află la 88 km distanță de București.
  • Conform recensământului efectuat în 2011, populația municipiului Alexandria se ridică la 45.434 de locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 50.496 de locuitori.

2 COMENTARII

  1. „Imensitatea fenomenului agricol impune o abordare multidisciplinara si institutionala. De fiecare data cand iti propui sa analizezi fenomenul agricol, te impinge spre Imensitatea lui, spre complexitatea fenomenului, spre interdependeta intre factori, spre o analiza profunda si atenta. ” citat Petre Daea , Febr 2017 ….. LoL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.