Un nou episod din „Der Klassiker”: Borussia Dortmund – Bayern München

0
282

Cum se preconizează a fi meciul de sâmbătă, dintre Borussia Dortmund și Bayern München? O confruntare ușor atipică față de așteptările fanilor, pentru că Bayern e dărâmată după eliminarea din Cupa Germaniei, de către o echipă din a doua jumătate a clasamentului ligii a 3-a! Un adevărat dezastru pentru formația care face instrucție cu majoritatea adversarelor din Liga Campionilor. Va profita Dortmund de această derută?

Partida beneficiază de SuperAvantaj. Află mai multe despre oferta Superbet!

Dortmund – Bayern, nestemată în fotbalul german

Chiar dacă era o vreme când „Der Klassiker” îi aducea împreună pe Robert Lewandowski, Erling Haaland și Jude Bellingham, asta nu înseamnă că, în absența lor, marele derby al Bundesligii și-a pierdut strălucirea. E un meci extrem de important în Europa și în fotbalul german, care dă tonul jocului de calitate.

Episodul din acest weekend promite să aducă surprize, asta pentru că oaspeții vin după o înfrângere neașteptată. Eliminarea din Cupa Germaniei, 1-2 cu modesta FC Saarbrücken, echipa din liga a 3-a, i-a lovit în moalele capului pe fanii bavarezi, jucători și antrenor deopotrivă.

Bavarezii, obligați șă-și ia revanșa

Eliminată din Cupa Germaniei după o partidă care se dorea a fi, de fapt, o încălzire pentru „Clasicul german”, Bayern are moralul scăzut, asta e clar. Și din declarațiile antrenorului Thomas Tuchel reiese asta. Ce mai poate fi făcut?

Harry Kane și ai săi pot să câștige la scor mare, în deplasare, și să se impună din nou în fața rivalilor de-o viață. Trei puncte le sunt necesare și pentru a diminua din diferența față de Bayer Leverkusen, liderul la zi înaintea etapei – sau chiar s-o depășească, dacă Leverkusen nu câștigă în deplasarea de la Hoffenheim.

Dortmund simte că Bayern e de bătut

Borussia Dortmund e pe locul 4 în Bundesliga. Ce-ar însemna pentru pepiniera de staruri europene să câștige cu Bayern? În primul rând, matematic vorbind, ar însemna să urce în clasament măcar un loc. În funcție de rezultatul pe care Stuttgart îl scoate duminică la Heidenheim, Borussia poate chiar să treacă pe locul 2 în campionat. Emoțional, poate însemna startul unei perioade în care hegemonia lui Bayern în Bundesliga să ia sfârșit.

Se anunță, așadar, un meci de colecție, pe care-l poți urmări și în Live Streaming pe site-ul și în aplicația Superbet.

Cotele Superbet pentru Der Klassiker sunt aici!

Joacă mereu inspirat, responsabil și neapărat informat!

GO SUPER!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here