SuperStart în calificările pentru Euro 2024

0
346

După turneul final paneuropean găzduit în vara lui 2021 de 12 țări, Europeanul din 2024 va fi găzduit de o singură țară, Germania. Nu doar o superputere economică și sportivă, ci chiar cea mai titrată țară în istoria turneului final continental.

Drumul spre Germania pornește joi seară, pe 23 martie și va programa 5 ferestre competiționale, în medie cu două meciuri per echipă și aproximativ 46 de meciuri per fereastră competițională. Deci, suficiente evenimente pentru fulare/cearșafuri.

Toată oferta de pariuri și cote e aici!

Calculele calificării din grupe sunt simple: locurile 1 și 2 se califică direct

După Mondialul din Qatar, a cărui finală fabuloasă l-a trecut în hall of fame-ul afectiv al suporterilor drept cel mai spectaculos turneu final planetar, ne pregătim pentru un European care va culmina cu o finală pe „Olympiastadion” din Berlin, o arenă mare cât istoria. O arenă marcată de Olimpiada din 1936 și legendarul triumf al lui Jesse Owens, de prezența între stadioanele care au găzduit Cupa Mondială din 1974, deși era o insulă de capitalism într-o mare de comunism. Un stadion pe care s-a comis cel mai șocant fault din istoria finalelor mondiale – capul în piept administrat de Zidane lui Materazzi în finala Mondialului din 2006. Un stadion pe care s-a marcat cel mai târziu gol din timpul regulamentar al unei finale de Liga Campionilor, în minutul 90+7, autor Neymar, în finala din 2015 câștigată de Barcelona în fața lui Juventus.

Dar până la marea finală de anul viitor de pe „Olympiastadion”, vom trăi împreună aceste preliminarii care debutează chiar cu finala ediției precedente. La Napoli, Italia primește vizita Angliei în cel de-al 4-lea duel în mai puțin de doi ani! De pe „Wembley” pe „Diego Armando Maradona” – ce drum! Un meci în care Harry Kane ar putea deveni golgheterul all time al Angliei.

Verifică și oferta de pariuri speciale și alege dacă plasezi bilete de pariuri și pe aceste!

Tot în prima etapă, România debutează cu o deplasare teoretic de 3 puncte, în Andorra.

La Paris, Franța primește vizita Olandei (Ronald Koeman s-a întors în postura de selecționer al „portocalei mecanice”).

Belgia își dă un restart la Solna cu Domenico Tedesco selecționer.

Cehia și Polonia au meci tare la Praga, ambele cu selecționeri noi.

În fine, Cristiano Ronaldo va deveni – în meciul cu Luxemburg – cel mai selecționat jucător din istoria fotbalului mondial. Îl va depăși pe Bader Al Mutawa din Kuwait: până acum, fiecare dintre ei a jucat 196 de meciuri pentru țara sa. Amândoi sunt încă în activitate!

Instalează gratuit aplicația Superbet și inspiră-te pentru bilete de pariuri direct din SuperSocial!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.