miercuri, mai 29, 2024
AcasăPariuri sportiveSuperPariurile pe "El Clasico" aduc 50 de lei Free Bet dacă profiți...

SuperPariurile pe „El Clasico” aduc 50 de lei Free Bet dacă profiți de oferta din articol!

-

Îți spunem tot ce trebuie să știi pentru a te bucura de oferta dedicată jucătorilor care acum își vor deschide cont online la Superbet.ro: meciul, oferta, SuperPariurile și statisticile de ajutor!

„El Clasico” e unul dintre pilonii Fotbalului. De la notorietatea mondială și până la lecția de tactică pe care e obligată s-o predea la fiecare episod, orice confruntare dintre Barcelona și Real Madrid e una copleșitoare.

„Camp Nou” va găzdui duminică, de la ora 22.00, în direct la Superbet (pe site și în aplicație), un meci în care SuperPariurile îți pot transforma experiența de suporter și de parior într-o bucurie fabuloasă! Trebuie doar să joci responsabil și informat.

Găsești peste 200 de SuperPariuri în ofertă, la cote între 1,25 și 225! Cele mai populare sunt cele care combină golurile, cornerele și cartonașele. Dar în creștere este și popularitatea celor care includ și șuturile pe poartă sau ofsaidurile.

- Advertisement -

Aici ai cifrele la zi, mediile din La Liga pentru Barça (locul 1 / 65 de puncte) și Real Madrid (locul 2 / 56 de puncte):

  • 1,92 ⚽ 2,00  Goluri
  • 6,04 ⛳  6,04 Cornere
  • 2,33 🟨  1,92 Cartonașe galbene
  • 5,33 🥅  5,88 Șuturi pe poartă
  • 2,75 🚷  2,28 Ofsaiduri

Oferta de SuperPariuri pe „El Clasico” e aici: https://superbet.ro/pariuri-sportive/duminica?e=4546174&t=offer-prematch-98.

Pentru prietenii care vor să debuteze pe Superbet.ro, îți recomandăm promoția care le aduce garantat 50 de lei Free Bet, dacă-și deschid cont din acest link și plasează cel puțin un bilet de minimum 25 de lei miză și selecții din oferta SuperPariuri pe acest „El Clasico”!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -