sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăPariuri sportiveSuperPariuri la SuperMondial! Scurtătura spre cote-bombă

SuperPariuri la SuperMondial! Scurtătura spre cote-bombă

-

Prima etapă a fazei grupelor, la Mondiale, ne-a adus spectacolul așteptat, favorite care au confirmat, dar și granzi care s-au văzut învinși în lupta cu naționalele care porneau cu șansa a doua.

SuperMondialul se ridică la nivelul așteptat de miliardele de fani ai fotbalului, iar SuperPariurile oferite de Superbet sunt vedeta primei faze a competiției. Pentru că-ți oferă șansa de a combina mai multe evenimente în același pariu, la cote dintre cele mai bune.

Acest turneu final remarcă, după prima etapă din faza grupelor, nume care până acum n-au atras atenția în SuperSocial. Doi dintre ei sunt foști fotbaliști (unul e chiar ambasador Superbet și este și golgheterul all time al României la turneele finale, altul e brazilianul pe care l-am adoptat afectiv pentru echipa reprezentativă), respectiv un influencer/antreprenor/producător/actor/scriitor/filantrop.

Eric, vedetă în SuperSocial grație lui Olivier Giroud

Spectacolul SuperPariurilor se face în SuperSocial, acolo unde Experții și Ambasadorii Superbet oferă bilete de top, care pot fi replicate în doar câteva secunde. Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din fotbalul românesc, a mers pe mâna Franței și a lui Olivier Giroud și… nu a regretat!

- Advertisement -

Datorită vârfului de la AC Milan (cu care, între noi fie vorba, Eric ar fi putut face un SuperTandem ofensiv), brazilianul a transformat în câștigătoare o cotă de 9,00 pe pronosticul „Franța marchează peste 2,5 goluri, Franța va avea peste 5,5 cornere, Olivier Giroud înscrie cu o lovitură de cap”.

Bucură-te și tu de SuperaMondial cu cea mai bună ofertă din România!

Răducioiu dovedește că SuperMondialele sunt specialitatea lui

Atacant de rasă, cum puțini a avut fotbalul românesc, Florin Răducioiu a preferat o abordare defensivă pentru Belgia – Canada. Și a câștigat! O cotă de 2,10 cu „Sub 3,5 goluri în meci, Sub 12,5 cornere în meci, Sub 5,5 cartonașe în meci”, dar și cu o cotă de 1,70, venită pe același calapod: „Sub 4,5 goluri în meci, Sub 12,5 cornere în meci, Sub 5,5 cartonașe în meci” la Germania – Japonia.

- Advertisement -

SuperStarul online care a prins bilete cu SuperPariuri

Pentru Codin Maticiuc, filmul SuperMondialului a avut ca actor principal tot SuperPariurile. Așa a pus în scenă o cotă de 2,70 la Germania – Japonia, mizând pe „Sub 3,5 goluri în meci, Peste 9,5 cornere în meci”. Și una de 2,25 la SUA – Țara Galilor, cu SuperPariul „Peste 1,5 goluri în meci, Fiecare echipa va avea peste 1,5 cornere, Peste 2,5 cartonașe în meci”.

Fie că ești ofensiv, fie că-ți place jocul închis, SuperPariurile sunt și vor fi sursa ta de inspirație. Profită de ele!

Instalează gratuit aplicația Superbet și hai în SuperSocial!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -