Strategii pentru loteriile online. Cum să-ți crești șansele de câștig!

0
207

Pentru fiecare joc de noroc există diverse modalități prin care să diminuezi riscurile și să crești șansele de câștig. Cel mai adesea, acestea sunt diverse tehnici pe care le poți folosi, majoritatea fiind bazate pe sisteme și strategii construite în funcție de statistici și probabilități, de rezultatele anterioare și de diverse scheme care implică combinarea mai multor numere de pe bilet.

Un factor de care este bine să ții cont este bugetul pe care îl poți investi, dar și de timpul pe care îl ai la dispoziție.

Iată câteva recomandări pe care să le ai în vedere când joci la loteriile online de la operatorii licențiați din România!

Strategii loto

În funcție de abordarea pe care vrei s-o folosești, există mai multe opțiuni pe care le-ai putea avea în vedere. Spre exemplu, te poți folosi de următoarele strategii pentru a-ți crește șansele de câștig:

  • Martingale

Chiar dacă de cele mai multe ori strategia Martingale este folosită la alte jocuri de noroc, ea poate să fie aplicată și la loto. Această presupune dublarea mizei după fiecare bilet necâștigător, mai ales pentru cotele de aproximativ 2.00, care nu variază cu mult. Astfel, ea devine folositoare în mod special pentru loterii precum Italia Win For Life, unde cotele variază între aproximativ 1.95-2.00.

Înainte de a aplica o anumită tehnică, trebuie să știi care sunt și riscurile pe care le implică. În cazul strategiei Martingale, pentru a avea rezultate este nevoie să investești mult timp, există posibilitatea să pierzi întregul buget pe care-l ai disponibil, iar profitul pe care-l obții după fiecare etapă poate să fie destul de mic.

  • Fibonacci

Șirul lui Fibonacci ne este prezentat încă de la orele de matematică din liceu. El se poate aplica pe mai multe jocuri de noroc, inclusiv pe loteriile online. El este ideal pentru pariurile care au cote mai mari de 3.00-4.00 și implică creșterea mizei pe care o depui, conform șirului Fibonacci, după fiecare rundă pierzătoare, astfel: x1, x1, x2, x3, x5, x8, x13, x21, x34, x55, x89 etc. Când, conform rezultatelor loto de la Fortuna sau de la orice alt operator licențiat, ai câștigat, va fi nevoie să reiei șirul, începând iar cu x1, x1, x2 etc.

Strategia bazată pe șirul lui Fibonacci poate fi folosită pentru un singur număr la loterii precum Polonia Multi 20/80 sau chiar pe Grecia Keno 20/80.

Sisteme loto

Loteria este în strânsă legătură cu principiile matematice, pentru că acest joc de noroc presupune alegerea aleatorie a unui număr de bile numerotate, dintr-o mulțime dată. Astfel, există câteva principii de care ai putea ține cont, acestea fiind determinate pe baza probabilităților.

Spre exemplu, pentru o loterie de tipul 20/80, posibilitățile sunt ca:

  • Jumătate dintre numerele extrase să fie sub 40 și jumătate peste 40. De asemenea, ele pot fi împărțite și în grupuri a câte 5, din submulțimile 1-20, 21-40, 41-60, 61-80.
  • Jumătate să fie pare, jumătate impare.

Aceste divizări teoretice nu se aplică și practic de fiecare dată și este bine să ții cont de ele, pe cât se poate de mult, adică să ai și numere pare și impare, și sub 40 și peste, eventual chiar din fiecare sfert.

În afară de acestea, există pentru fiecare loterie o listă a numerelor “reci” și “fierbinți”, adică cele care au ieșit de cele mai multe sau de cele mai puține ori.

Consultă statisticile și ultimele rezultate pe LotoStats pentru a putea să faci o aproximare a viitoarelor extrageri. În funcție de riscul pe care ești dispus să ți-l asumi, poți opta pentru a paria pe una dintre cele două categorii.

Ce tehnică este eficientă?

În cadrul jocurilor de cazino, cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este că totul se bazează pe noroc, mai ales la loterii. Toate sistemele și strategiile menționate anterior sunt valabile pe o anumită perioadă, necesitând o investiție majoră de timp. Ele pot fi combinate în cadrul conceptului “overwatching strategy”, în care sunt îmbinate mai multe tehnici de joc, în funcție de ce consideri că îți este de folos.

Joacă responsabil și distrează-te la loteria preferată, la unul dintre operatorii licențiați din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here