vineri, aprilie 12, 2024
AcasăPariuri sportiveStrategia care poate înverzi biletele: 5 pariuri pe un singur meci! Încearcă...

Strategia care poate înverzi biletele: 5 pariuri pe un singur meci! Încearcă piețele „Combinabile”, la „finalele” din Germania și Franța!

-

Vine un weekend torid în Europa! Cu 4 meciuri la capătul cărora putem afla ultimele două campioane încă necunoscute, în campionatele mari. Un weekend în care ai ocazia să testezi ceva nou de la Superbet!

Meciurile de titlu în marile campionate

Cu Napoli, Barcelona și Manchester City campioane, cu Farul campioană și ea (fiindcă SuperLiga e ca volum de pariere la nivelul marilor campionate), mai avem de aflat numele a două campioane din Top 6 european, pentru pariori.

Sâmbătă după-amiază, bere germană!

În prim-plan: Germania, unde Borussia Dortmund poate întrerupe un șir de 10 titluri consecutive câștigate de Bayern München. Pentru a pune mâna pe Meisterschale, Dortmund trebuie să câștige acasă contra lui Mainz, echipă fără obiectiv în ultima etapă.

Bayern merge la Köln pentru ultimul meci al sezonului și va spera ca Mainz s-o ajute. Chiar dacă bavarezii vor întâlni un Köln aparent fără obiectiv, fanii gazdelor îi obligă să încheie sezonul cu un succes de mare orgoliu, împotriva titanului Germaniei.

- Advertisement -

Dar și Köln e o echipă cu blazon și asta contează în meciurile mari. Va fi un final mare în Bundesliga, sâmbătă de la 16.30, cu toate meciurile jucate la aceeași oră.

Situația pretendentelor la titlu în Germania, înaintea ultimei etape:

- Advertisement -

Găsești aici oferta pentru etapa finală din Bundesliga.

Sâmbătă seara, șampanie franțuzească!

De la 22.00 ne mutăm în Franța. PSG are 6 puncte avans în fața lui Lens, dar matematic încă nu e campioană.

Pentru titlu, Messi & Mbappé trebuie să obțină cel puțin un punct în deplasare la Strasbourg (echipă care, de asemenea, e obligată să obțină minimum un punct în ultimele două etape pentru a se salva de la retrogradare).

Contracandidata Lens ar meci ușor acasă pe corsicanii de la Ajaccio, deja retrogradați.

Situația pretendentelor la titlu în Franța, înaintea ultimelor două etape:

Ai aici oferta pentru penultima etapă din Ligue 1.

Prilejul perfect pentru ca tu să descoperi și să testezi grupul de pariuri „Combinabile”!

E momentul perfect pentru o experiență extraordinară din postura de parior. Acum poți adăuga pe același bilet Final + Total Cornere + Total Cartonașe + Total Șuturi pe poartă + Total ofsaiduri, din același meci!

Așa cum deciziile antrenorilor în momente-cheie ale meciului converg spre același punct – îndeplinirea obiectivului echipei –, la fel și în cazul tău: pariurile pe care alegi să mizezi într-un meci, dacă devin verzi, pot fi cronici ale acelei partide. Pentru că ele esențializează cele mai importante momente ale acelui joc.

Deci, în zilele în care joci bilete cu puține meciuri poți să alegi până la 5 selecții superpopulare din oferta unui meci și poți ajunge la cote uriașe.

În plus, jucând pariuri din grupul „Combinabile”, ai o strategie nouă și pentru zilele cu puține evenimente de anvergură, așa cum vor urma în iunie.

Vezi în SuperSocial cum profită de pariurile „Combinabile”, ambasadorii Superbet, jurnaliștii de top și tipsterii pe care îi urmărești!

Fi Super, fii Responsabil!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -