miercuri, februarie 28, 2024
AcasăDezvăluiriRomânia suferă cumplit din cauza PSD-ALDE. Der Spiegel: "Dragnea întoarce ţara cu...

România suferă cumplit din cauza PSD-ALDE. Der Spiegel: „Dragnea întoarce ţara cu 30 de ani în urmă”

-

Apariţia unui articol negativ în Der Spiegel – una dintre cele mai prestigioase publicaţii de investigaţii la nivel mondial – este o lovitură devastatoare de imagine pentru subiectul anchetei sau analizei jurnalistice.

În cazul de faţă, subiectul e România lui Liviu Dragnea. Ţara are de suferit cumplit din cauză că la putere a ajuns un regim mafioto-interlop, care întoarce România în timp, în vremuri de suferinţe ce păreau uitate.

”România se află în mijlocul unei crize de stat și Bucureștiul preia începând cu ianuarie președenția rotativă a UE, în timp ce mai mulți politicieni condamnați pentru corupție plănuiesc să-și legifereze propria grațiere”, scrie Der Spiegel într-o radiografie extremă de dură a țării noastre.

- Advertisement -

Publicația germană îl descrie pe Liviu Dragnea drept ”stăpânul din umbră al României”, care ”întoarce statul de drept cu 30 de ani înapoi, la momentul căderii lui Nicolae Ceaușescu”, în timp ce Iohannis e descris, prin ochii diplomaților străini din București ca ”un rege fără țară”, căruia îi lipsesc ”susținerea clasei politice și curajul să blocheze guvernul”: ”Președintele Klaus Iohannis pare lipsit de putere în fața lui Liviu Dragnea, stăpânul din umbră al țării”.

Articolul amintește de faptul că Tăriceanu este subiectul unei anchete penale pentru luare de mită, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, e condamnat definitiv pentru manipularea referendumului din 2012, iar premierul Viorica Dăncilă e cunoscută pe scena diplomatică pentru gafele ei, dezvăluie G4Media.ro

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Fatalitate.EXACT ca pe vremea lui Ceausescu, toata lumea stie ca noi suferim si, desi suntem in EU, tara e pe cale de a se transforma in dictatura sub comanda unor infractori !!!! Asta compromite ideea de Uniune Europeana. Exact ce si-a propus Putin! Sa arate ca EU e O APA DE PLOAIE PLINA DE COMPROMISURI care plutesc ca niste gunoaie printr-o baltoaca tulbure!!! Daca nu mai avem niste capete lucide in aceasta tara care sa inventeze ceva de facut, se alege praful de sperantele noastre de progres si civilizatie!

  2. Mai lasati prostiile cu ce spune ziarul german ,mai sa spuna cum au mazilit ei milioane de oameni acum 7p de ani si cum au furat si jefuit tarile respective de aur,obiecte de arta pe care nu le au inapoiat niciodata celor care le apartineau .Asa si a revenit germania dupa catastrofa pe care au produso in Europa ,acum ne da lectii de democratie.Hai sa facem noi ce avem de facut si fara sfaturi de la nemti ca suntem patiti pe mana lor si pe prostia noastra .Cei 45 ani de comunism au fost plata noastra pentru alierea cu Germania hitlerista ,soarta pe care ne am cam meritato.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -