România – Finlanda, un Centenar ce trebuie onorat cu o victorie!

1
241

Bătuți în Bosnia cu 1-0 (al doilea NGG consecutiv verde în meciurile oficiale ale României), tricolorii sunt obligați să câștige acasă cu Finlanda, echipă care în palmaresul nostru figurează drept adversarul bătut cel mai categoric: un 9-0 în 1973.

Azi, suntem într-un declin căruia nu i se mai poate găsi nici măcar scuza perioadei de reconstrucție. Dar cu toții rămânem aproape de echipa repezentativă și supertrăim meciurile. Dar și Naționala și noi, pariorii, avem un SuperMeci de câștigat pe Giulești sâmbătă seară, primul meci acasă după ce am serbat centenarul echipei reprezentative masculine de seniori!

Dar primul meci de acasă, din această a treia ediție a Ligii Națiunilor, poate fi capital în economia… supraviețuirii în Liga B. O eventuală a treia înfrângere consecutivă ne-ar cam „îngropa” în clasament. Par compromise șansele la locul 1, chiar dacă matematic se joacă toate cele 4 locuri. Însă matematica nu are mereu legătură cu ce se întâmplă la firul ierbii.

Pachet SuperProfitabil pentru meciul România – Finlanda

Superbet aplaudă pasiunea SuperSupoterilor, iar pachetul pentru România – Finlanda cuprinde SuperCote pentru soliști și șansă dublă, pariuri speciale, ofertă de SuperPariuri și în timpul meciului (sâmbătă, 11 iunie, în intervalul orar 21.45 – 23.30), ofertă SuperLive. O ofertă tot mai populară, care presupune cote mărite pentru cele mai căutate pariuri live pe un eveniment de superinteres! Pune acum primele tale SuperBilete!

Am pierdut o singură dată acasă în Liga Națiunilor

Ajunsă la a treia ediție, această competiție ne-a oferit deja prilejul de a juca 6 meciuri acasă. Am câștigat pe teren doar în fața Lituaniei (3-0) și „la masa verde” contra Norvegiei (3-0 pentru neprezentarea lui Haaland & Co). În celelalte 4 partide am remizat cu Serbia, Muntenegru (0-0 în ambele dăți), Irlanda de nord (1-1) și am pierdut cu Austria (0-1).

H2H superavantajos cu finlandezii

Pe finlandezi i-am bătut mereu, și i-am bătut mereu când a fost nevoie: 8 victorii, 3 remize, zero înfrângeri în meciurile directe.

Acum, suntem obligați, poate mai mult ca oricând, să-i învingem. Suntem înaintea lor în ierarhia mondială (noi pe 49, ei pe 57), suntem înaintea lor și în Europa (noi pe 26, ei pe 29), dar clasamentul va fi recalculat după aceste 4 meciuri, dintre care mai avem de jucat două partide, ambele acasă, cu Finlanda (sâmbătă) și Muntenegru (marți, 14 iunie).

Sperăm să vedem un meci în care România își revine, în care amenință cu adevărat poarta adversă, în care are atitudine în joc. Cifrele care monitorizează randamentul ofensiv în aceste meciuri contra Muntenegrului și Bosniei sunt unele de echipă mică.

Însă dragostea fanilor e SuperMare și, cu siguranță, meciul cu Finlanda va fi o superamintire!

Asta nu înseamnă cu nu se va paria masiv pe 2-final, pe NGG, pe 0-2 (sub 2,5 goluri), pe PsFX… Dar când joacă România, ca suporter parior ești într-o poziție favorabilă! Poți fi câștigător și dacă pariezi contra echipei reprezentative! Dacă prinzi bilete verzi, te bucuri de câștig; dacă pierzi pariurile, te bucuri pentru că ți-ai recâștigat Naționala. Una pe meciurile căreia vrei să câștigi pariind la victorie, pariind 3+, pariind GG și alte pariuri care-ți sunt între cele preferate.

Inspiră-te din SuperSocial pentru SuperBilete!

Dacă ești prea emoțional față de acest meci și ți-e greu să fii obiectiv, avem soluția. Inspiră-te din ce pariază ambasadorii Superbet, experții Superbet, jurnaliști sportivi de top, cu experiență uriașă și pasiune inclusiv pentru acest tip de anticipație, pariul sportiv. Vezi tot ce joacă ei în rețeaua SuperSocial din aplicația Superbet și poți copia biletele lor care te conving să le joci și tu!

Instalează gratuit aplicația Superbet și intră în SuperSocial!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here