Rareş Bogdan şi Oreste la Padova şi Milano, la invitația grupurilor civice de români. „Votul tău salvează România!”

3
1944
Prietenia cu Rareş Bogdan explică şi ea apelul lui Oreste

Jurnaliştii Rareş Bogdan şi Oreste vor face un turneu în Italia, în perioada 22-23 martie, la invitația grupurilor civice Diaspora Padova şi Diaspora Milano.

Conform organizatorilor, turneul este unul pe tema importanței prezenței românilor din diaspora la votul pentru alegerile europarlamentare din 26 mai şi urmăreşte să convingă cât mai multe persoane să voteze.

Nu spunem nimănui cu cine să voteze, este opțiunea fiecăruia să decidă pentru care partid votează. Noi vrem doar ca românii din diaspora să conştientizeze că lipsa la vot dăunează viitorului lor şi al copiilor lor. Că doar prin vot noi, românii plecați în afara granițelor, putem ajuta la instaurarea unei clase politice responsabile, care să guverneze în interesul românilor. Iar singura şansă de a ne întoarce în țara noastră este aceea ca, prin vot, să nu mai permitem infractorilor să ne decidă viitorul”, a declarat unul dintre organizatori.

Cei doi jurnalişti vor ține conferințe la Padova, vineri 22 martie, şi la Milano, sâmbătă 23 martie.

DIASPORA MILANO:

„Pe 23 martie, la invitația grupului Diaspora Milano, îi vom avea invitați pe Rareş Bogdan şi pe Oreste la Milano.

Intrarea este liberă. Vă aşteptăm în număr mare, pentru a-i asculta pe cei doi jurnalişti care se află în prima linie în lupta împotriva guvernului mafiot condus de infractorul Dragnea.

Conferința, al cărei subiect principal este importanța participării la vot a cetățenilor români din diaspora, va avea loc între orele 16.00 – 18.30 la Restaurantul românesc Eden Events din Sesto San Giovani, la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Sesto Rondo. Toate costurile întâlnirii vor fi suportate prin efortul financiar exclusiv al grupului Diaspora Milano. Repetăm: intrarea este GRATIS!

După conferință, doritorii pot să se bucure de o cină cu specific românesc în compania celor doi jurnalişti. Meniu fix, 40 de euro, având inclusă în preț şi o formație de muzică românească. Pentru cei care vor să servească un meniu pe bază de peşte şi legume, există această posibilitate, însă doar cu rezervare cu minimum 3 zile înainte. Pentru cină trebuie rezervare, tel: 0039 329 473 7364.

Adresa exactă: Piazza Don Mapelli, 22, Sesto San Giovanni, 20099. Restaurantul se află în galerie.”

DIASPORA PADOVA

„Comunitatea românilor din Padova vă invită la o discuție liberă, avându-i invitați pe Rareş Bogdan şi pe Oreste.

Conferința va avea loc vineri, 22 martie 2019, între orele 17.30 – 20.30, la restaurantul Imperial Limena, via Visco, n 5.

După conferință, pentru cine doreşte, avem un meniu fix de 35 de euro, pe bază de carne sau peşte.”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here