„Nu vă atingeți de Poliția Română!” Sindicatul polițiştilor, avertisment dur la adresa PSD!

1
1718

Europol (Sindicatul Polițiştilor Europeni), prin filiala sa din România, atrage atenția asupra ingerințelor politice în poliția română.

Europol acuză faptul că IPJ Neamț a invitat-o pe senatoarea PSD Emilia Arcan la petrecerea de 8 Martie şi căsimpatia și devotamentul politic al șefilor față de partid este pe față.”

Sindicaliştii acuză de slugărnicie pe inspectorul şef al IPJ Neamț, „care i-a dăruit „duamnei” 3 trandafiri, obligatoriu roşii.”

POSTAREA EUROPOL:

„Cu toate că instituția Poliției Române ar trebui să fie apolitică, pentru simplul fapt că așa prevede legea, iată că, la IPJ Neamț, simpatia și devotamentul politic al șefilor față de partid este pe față. Cu toate că zilele trecute, mai multe colege ne-au sesizat că ar fi fost prezent un parlamentar PSD la petrecerea de 8 Martie organizată de IPJ Neamț, în lipsa unor probe nu am putut face publică această întâmplare.

Nu mică ne-a fost surprinderea să vedem că, în presa locală din Neamț, acest eveniment a fost promovat tocmai de „duamna” parlamentar, care se lăuda că a fost invitată de inspectorul șef la această petrecere și pe care l-a felicitat pentru „colegele frumoase” pe care le are.

Doamna senator PSD Emilia Arcan, căci despre dumneai este vorba, apare în poze alături de inspectorul șef Paul Tablan și de liderul SNPPC, cms. șef Preda Neculai, că doar atunci când vrei să fii un șef mai mic (a se asculta piesa de la Paraziții) sponsorizezi tot ce ți se dictează. De asemenea, la un moment dat muzica a fost oprită, pentru ca „duamna” senator să rostească un discurs, cu inspectorul șef în dreapta ei și liderul SNPPC în stânga ei, pentru ca toată lumea să se prindă că „legătura instituțională” dintre partid și IPJ Neamț este foarte strânsă.

Nu vrei să fim cârcotași și să spunem că această invitație a inspectorului șef a fost una cu dedicație politică și de fapt prezența senatorului PSD a fost să dea de înțeles că urmează alegerile europarlamentare și că…nu mai continuăm pentru că suntem siguri că v-ați prins voi. La fel a fost și gestul „simbolic” al inspectorului șef care i-a dăruit „duamnei” 3 trandafiri, obligatoriu roșii, fără vreo legătură cu sigla și culoarea partidului.

Acum, dacă ne uităm în trecut, colegul nostru Ioan Cănărău, care spunea că instituția este politizată până la femeia de serviciu, a fost băgat în peste 10 cercetări disciplinare pentru că, nu-i așa, dacă îndrăznește careva să ridice privirea din pământ, trebuie executat. Însă, prin acest eveniment, avem dovada irefutabilă că omul a avut dreptate tot timpul.

Noi, curioși din fire, îl vom întreba pe inspectorul general al Poliției Române dacă prezența senatorului PSD la un astfel de eveniment este una normală, în condițiile în care fiecare știe că reprezentantul Guvernului în teritoriu este prefectul. Mai mult, suntem curioși să știm de ce nu au fost invitați și reprezentanți ai celorlalte partide, sau mai bine zis, ce caută politicieni la o activitatea a IPJ Neamț.

Dacă  noi suntem răutăcioși, să ne spuneți, însă nouă asta ne transmite această imagine în care îi regăsim pe senatoarea iubitoare de voturi, flancată de inspectorul șef Tablan Paul (stânga) și liderul SNPPC cms. șef  Preda Neculai.”

1 COMENTARIU

  1. Tovarasa senatoare PSD-ista Emilia Arcanu este numita de pietreni Cirnatareasa ptr ca pina acum citiva ani vindea la taraba in Piata Mare a orasului P Neamt cirnati si brinzeturi .Are o fata care s-a evidentiat doar prin aparitia sa in PLAYBOY dar care acum este vicepresedinta Agentiei Functionarilor Publici din Romania.Emilia Arcan este o individa de un tupeu si o obraznicie enorma.Inaintea ultimilor alegeri cind bintuia prin oras si in special prin crismele de periferie impreuna cu o hoarda de PSD-isti impachetati in rosu strident in jur m-a urmarit incercind sa ma faca fara succes sa-i string mina tovaraseste si sa primesc mizerabilul Program al PSD .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.