sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăPublicitateProgramul #Autentic Românesc, inițiat de TRANSAVIA, continuă alături de noi parteneri care...

Programul #Autentic Românesc, inițiat de TRANSAVIA, continuă alături de noi parteneri care investesc în promovarea produselor autohtone

-

Programul Autentic Românesc, inițiat de TRANSAVIA în 2022, se extinde cu noi parteneri din segmentele lactatelor și mierii, pentru a promova autenticitatea, calitatea și siguranța produselor autohtone.

Acest program aduce în prim-plan companii cu capital 100% românesc, care contribuie în mod substanțial la dezvoltarea economiei locale prin cifre de afaceri și număr de angajați impresionante, dar și la răspândirea imaginii calității produselor românești peste hotare, prin exportul pe care îl realizează: TRANSAVIA, Artesana, Cramele Recaș, Mobexpert, Aurum Noble Honey și Theodora Golf Club.

„Acest parteneriat demonstrează angajamentul nostru ferm pentru susținerea producției autohtone de înaltă calitate și pentru promovarea brand-urilor românești, atât în țară, cât și pe piețele internaționale. Programul #Autentic Românesc reprezintă un efort comun de a aduce în prim-plan valorile autenticității și calității, sprijinind în același timp economia locală și dezvoltarea durabilă a României. Putem sta oricând la aceeași masă cu brand-uri internaționale și să demonstrăm că produsele care provin din România nu sunt cu nimic mai prejos sub aspectul calității și prezentării. Prin programul inițiat de TRANSAVIA anul trecut, dorim să creștem conștientizarea și atașamentul față de mărcile românești și să urcăm în topul preferințelor clienților”, declară Linda Willy, Director de Marketing TRANSAVIA.

Cu o cifră de afaceri cumulată de aproape 700 de milioane de euro și peste 5.000 de angajați, #Autentic Românesc aduce împreună companii mari, de tradiție, cu companii românești la început de drum, dar care sunt unite de aceleași valori și dorință de dezvoltare durabilă.

- Advertisement -

„Ne-am alăturat cu bucurie și entuziasm acestui program, pentru că se pliază pe setul nostru de valori și obiective: susținerea business-ului românesc, promovarea brand-urilor românești și a gastronomiei naționale, cu ingrediente de calitate, obținute în mod sustenabil. Ceea ce ne unește cu adevărat în acest program sunt obiectivele noastre comune și clare pentru dezvoltare durabilă și sustenabilă, în România. Iar această dezvoltare are la bază modul cum obținem, alegem și preparăm hrana noastră, în fiecare zi”, arată Alina Donici, Managing Partner Artesana.

Programul #Autentic Românesc amplifică vizibilitatea și recunoașterea mărcilor partenere prin abordări neconvenționale și captivante: dezvoltarea de rețete originale care folosesc ingrediente de înaltă calitate și sustenabile de la parteneri, organizarea de concursuri cu beneficii exclusive, crearea de conținut autentic și implicarea în experiențe premium pentru consumatorii români.

„Implicarea în proiectul #Autentic Românesc pentru cel de-al doilea an consecutiv ne găsește recunoscători față de efortul comun pe care continuăm să-l derulăm alături de partenerii noștri pentru a aduce în casele românilor un strop de inspirație și savoare, asociate ideal vinurilor de la Cramele Recaș. Prin inițiativele pe care le vom derula împreună în lunile ce urmează, ne dorim să demonstrăm încă o dată că pentru noi, la Cramele Recaș, un business #Autentic Românesc are la bază grija pentru resursele pe care le implicăm zilnic în activitatea noastră, pentru oameni și pentru comunitate”, menționează Paul Aparaschivei, Director de Marketing Cramele Recaș.

- Advertisement -

Potrivit unui studiu asupra oportunităților de dezvoltare a brand-urilor românești, realizat de compania de cercetare iSense în luna mai 2023, consumatorii români așteaptă de la brand-urile românești deschidere către noutate, inovare, către reinterpretarea tradiției şi combinarea cu elemente din alte culturi. Așa se face că, în luna octombrie, #Autentic Românesc propune consumatorilor români o nouă rețetă originală, cu ingrediente autentice, de calitate, produse de partenerii programului și puse în scenă într-un mod inovativ, cu măiestre de Chef Marcian Vodnar: copănele de pui Fragedo în stil tandoori cu chapai din hrișcă și sos de iaurt natural cu miere.

„Am reprodus un pui în stil indian, puiul tandoori, puțin picant, ca un plus de inspirație pentru cei mai curioși, dornici să exploreze și alte gusturi”, spune Chef Marcian Vodnar.

Studiul iSense arată că motivele pentru care consumatorii aleg produsele romanești sunt că acestea sunt mai gustoase, mai proaspete și mai sănătoase și acționează pentru susținerea comunităților locale.

„Preocuparea românilor pentru sănătate și produse de calitate, naturale, sănătoase crește constant în ultima vreme, iar mierea, o vedetă a gastronomiei românești, este unul dintre cele mai puternice ingrediente în rețeta unui organism sănătos și rezistent. Este important ca românii să cumpere produse de calitate, cu origine certificată de producători serioși”, precizează Dragoș Dumitru, coordonatorul echipei Aurum Noble Honey.

Colaborarea dintre partenerii #Autentic Românesc nu se oprește doar la zona gastronomică, ci se extinde și la produsele românești de calitate dedicate casei și serviciile de ospitalitate. Acestea celebrează un stil de viață autentic care completează experiența clienților, care se pot bucura de produse autentice și servicii de top.

„Mobexpert sărbătorește anul acesta 30 de ani de pasiune pentru mobilier. Colecția Fabricat în România din portofoliul nostru este în topul preferințelor clienților. Aproximativ 65% dintre clienții noștri cumpără piese de mobilier realizate cu mândrie în fabricile din România. Asocierea în programul #Autentic Românesc este naturală pentru că accentuează latura noastră orientată către inovație și calitate la prețuri corecte”, arată Adelina Badea, CEO Mobexpert.

„Prin ospitalitate, noi înțelegem mereu excelență și autenticitate și, de aceea, prin tot ce facem am schimbat definiția pentru #Autentic Românesc în turism. Oaspeții care vin în cel mai mare resort de golf din România găsesc servicii de cea mai înaltă calitate, peisaje de vis, aer curat și o experiență în mijlocul naturii, care se îmbină armonios cu confortul și rafinamentul camerelor și deliciilor pregătite de chefi. Cadrul natural fermecător al resortului Theodora Golf Club întregește modul special de prezentare al rețetelor deosebite, #Autentic Românești, inspirând echipa implicată în procesul de creație”, spune Debora Vesa, Director resort Theodora Golf Club.

Despre TRANSAVIA

TRANSAVIA este liderul pieței locale de carne de pui, fiind una dintre cele mai importante afaceri de familie, care deține și produce brandul de carne de pui Fragedo și semipreparate pe bază de pui Papane.

Inclusă în topul celor mai valoroase portofolii din România, TRANSAVIA operează sustenabil cu un model de business integrat vertical, bazat pe cele mai bune practici și cele mai stricte protocoale în întreg lanțul de producție și distribuție, de la bob la furculiță.

În cei peste 32 de ani de activitate, TRANSAVIA a investit constant în modernizare și în tehnologie de ultimă generație și a adoptat inovația ca sursă de creștere sustenabilă a business-ului și de predictibilitate pentru viitor.

Unul dintre cei mai mari angajatori români, TRANSAVIA are în prezent aproape 2.400 de angajați, care activează preponderent în cele 31 ferme de creștere a păsărilor și în cele 4 ferme de producție vegetală, în fabrica de nutrețuri combinate, în cele 3 abatoare de ultimă generație și în fabrica de procesare a cărnii.

În fermele TRANSAVIA, localizate în 8 județe din România, se produc anual peste 100.000 de tone de carne de pui. Aproximativ 30% la sută din producția anuală a companiei merge către export, în mai multe state europene și de pe alte continente.

Fragedo, brand emblemă al companiei, este primul brand din România care, în urma evaluării Consiliului Român pentru Publicitate (RAC), poartă pe spotul TV sigiliul Marca Etică, ce atestă respectarea principiilor etice și a bunelor practici de publicitate.

TRANSAVIA este singura companie cu capital 100% românesc care și-a asumat standardele pentru a fi co-semnatară a Codului de Conduită al UE cu privire la Practicile Responsabile Comerciale și de Marketing în Sectorul Alimentar.

Pentru mai multe informații, vizitați https://transavia.ro/!

Despre CRAMELE RECAȘ

Cramele Recaș ocupă primul loc pe piața vinurilor din România conform cifrei de afaceri, fiind, totodată, și cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România (responsabil pentru circa 55% din tot vinul local ce ajunge peste graniță).

Producătorul bănățean exploatează o suprafață de aproximativ 1.200 de hectare de viță de vie situate în Recaș, beneficiind de o capacitate de depozitare de aprox. 39.000.000 de litri pe an.

Vinificatorii Cramelor Recaș, Hartley Smithers (Australia) și Nora Iriarte (Spania), au fost incluși în anul 2020 în lista celor mai buni 100 de vinificatori de la nivel mondial, în urma clasamentului realizat de revista internațională de profil „The Drinks Business”.

Producătorul acoperă o plajă mare de segmente de piață, de la entry level la premium și super-premium, impunând, de asemenea, o diversitate gustativă a gamelor, de la albe, seci, proaspete sau baricate, până la spumante și vinuri de desert.

Despre MOBEXPERT

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în urma cu 30 de ani şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu.

Mobexpert este o companie vertical integrată, care pornește cu designul și proiectarea produselor, trece cu acestea prin fabricare și retail, până la spațiul clientului final.

Reţeaua regională a Mobexpert numără 25 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online, www.mobexpert.ro.

Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 250 de milioane de euro.

Grupul Mobexpert deţine, de asemenea, 8 fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export.

Mobexpert include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti, Suceava și Constanța.

Despre ARTESANA

Brand-ul Artesana a luat naștere în 2012, odată cu obținerea unei finanțări din fonduri europene, dublată de o cofinanțare bancară.

În 2022, la 10 ani de la lansarea Artesana, business-ul a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 5 milioane de euro, având aproximativ 75 de angajați.

Brand-ul Artesana se află pe piața românească din august 2012, iar în retail-ul modern din august 2013.

Astăzi, produsele Artesana se găsesc în peste 1.000 de magazine în toată țara, în majoritatea rețelelor de retail modern, dar și în rețele locale sau băcănii specializate.

După o investiție de peste 6 milioane de euro, în cea de-a doua fabrică, producția lactatelor Artesana din Tecuci, județul Galați, ar putea crește de până la 10 ori față de fabrica veche. Pentru 2023, compania estimează venituri de 8 milioane de euro.

Despre AURUM NOBLE HONEY

Fabrica Aurum Noble Honey a fost construită de doctorul Vicențiu Găvănescu, expert în apicultură și medicină naturistă, care și-a petrecut toată viața în mijlocul naturii și al albinelor, studiind cum beneficiile mierii și ale plantelor pot fi puse în sprijinul științei medicale.

Situată in Bragadiru, județul Teleorman, fabrica respectă normativele ABA (American Beekeepers Association).

Valoarea totală a investițiilor directe pe care le-a realizat compania în ultimii 10 ani a fost de 400.000 euro, cifra de afaceri actualizată. În prima jumătate a anului 2023 am înregistrat peste 700.000 euro, cifra de afaceri combinata pe direcțiile de producție și distribuție.

Despre THEODORA GOLF CLUB

Resortul Theodora Golf Club din localitatea Teleac, comuna Ciugud, județul Alba, pune la dispoziția oaspeților peste 62 de hectare în care sportul nobil – golful – și relaxarea se îmbină perfect.

Cel mai mare teren de golf din România se întinde pe 56 ha, cu 18 parcursuri în lungime totală de 6.518 metri. Celelalte 7 ha sunt ocupate de vilele resortului și alte facilități, accesibile tuturor oaspeților:

  • 15 vile de lux cu 84 de camere de patru stele;
  • o sală de conferințe indoor de 150 de locuri;
  • un pavilion outdoor pentru evenimente;
  • o cameră panoramică ideală pentru mese private sau pentru întâlniri de business mai restrânse;
  • o piscină exterioară pentru sezonul cald;
  • club house-ul care înglobează un driving-range indoor, un pro-shop, vestiare;
  • restaurantul The View, cu specific internațional à la carte;
  • un Lounge Bar cu 160 de locuri în interior și cu 90 de locuri pe terasă.

Resortul are o abordare sustenabilă, fiind printre primele companii de turism care folosește energie verde, având o putere instalată de 500 KWP.

Theodora Golf Club a fost desemnată Best Golf Club Resort 2023 în Europa de Est de LUXlife Magazine, la categoria Resorts & Retreats Awards 2023, și a primit de două ori distincția Best Golf Hotel, decernată de International Hospitality Awards, precum și locul III la Top Hotels Awards 2023, categoria Best Green & Eco-friendly Location.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://theodoragolfclub.com/ro!

###

Contact: relatii.publice@transavia.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -