Prinde anteposturile speciale pe SuperMondial! Sunt la cele mai mari cote, doar până duminică la 18.00!

1
158

20 noiembrie – 18 decembrie 2022, perioada în care în Qatar se vor juca 64 de meciuri pentru desemnarea campioanei mondiale! E a doua oară în istorie când turneul final se joacă în Asia și e prima oară când se dispută iarna în emisfera nordică.

Bucură-te de cea mai bună ofertă pentru SuperMondial!

Va fi o iarnă toridă, întrucât în Qatar e vară perpetuă. Va fi o nouă luptă între Europa și America de Sud, singurele continente care au cucerit titlul suprem în fotbal. Va fi ultimul turneu de anvergură pentru Cristiano Ronaldo și Messi. Fă-l să fie pentru tine turneul la care prinzi bilete verzi și din cât mai multe pariuri antepost!

La start, Brazilia (cota 5) e marea favorită, careul de ași fiind completat de Argentina (cota 7), Franța (cota 8) și Anglia (cota 9,50).

Spania (cota 9.50), Germania (cota 10), Olanda (cota 14), Belgia (cota 17) și Portugalia (cota 17) sunt celelalte echipe care par a avea șanse reale la trofeu.

Ce va fi, vom paria și trăi împreună. Acum, focusul trebuie să fie pe pariurile antepost, care la Superbet sunt la cote mărite. Și nu vorbim doar despre cele pe Câștigătoare (Campioana mondială) și Golgheter, ci de 46 de piețe care au primit un plus masiv în ceea ce privește cotele.

E important să le știi și să alegi pe care și pe câte dintre ele pariezi și tu.

Anteposturi speciale la cote mărite, pentru faza grupelor: Total Goluri Prima Repriză, Total Goluri A Doua Repriză, Total Cartonașe Galbene, Total Cartonașe Roșii, Total Penaltiuri Acordate, Total Faulturi (Validare Opta), Total Ofsaiduri (Validare Opta), Grupa X – Total Goluri Primite, Grupa X – Total Puncte per echipă, Grupa Cu Cele Mai Multe Cornere, Grupa Cu Cele Mai Multe Cartonașe Galbene, Grupa X – Oricare Echipă Termină Cu 9 Puncte, Grupa X – Oricare Echipă Termină Cu 0 Puncte.

Anteposturile speciale la cote mărite, pentru faza eliminatorie: Total Goluri Prima Repriză, Total Goluri A Doua Repriză.

Anteposturi speciale la cote mărite, pentru întreg turneul: Penalti în primele 5/10/20 de minute, Cel mai bun jucător al turneului, Cel mai bun portar al turneului, jucătorul cu cele mai multe pase de gol (incl. Prelungiri), Total Goluri Golgheter (Incl. Prelungiri), Total Hattrick-uri (Incl. Prelungiri), Total Goluri Rezerve (Incl. Prelungiri), Total Goluri A Doua Repriză, Total Goluri Prima Repriză.

Alege-ți ofertele care te conving!

Anteposturi speciale pe goluri la cote mărite: Toate Echipele Marchează (Incl. Prelungiri), Echipa Care Marchează Cel Mai Rapid Gol, Toate Echipele Marchează 2+ Goluri (Incl. Prelungiri), Toate Echipele Primesc Cel Puțin Un Gol (Incl. Prelungiri), Toate Echipele Primesc Cel Puțin 2 Goluri (Incl. Prelungiri), Total Goluri În Meciul Cu Cele Mai Multe Goluri (Incl. Prelungiri), Total Goluri În Repriza Cu Cele Mai Multe Goluri, Gol În Primele 15/30/60/90/120 Secunde, Gol În Primele 15/30/60/90/120 Secunde.

Anteposturi speciale pe cornere la cote mărite: Echipa Cu Cele Mai Multe Cornere (Incl. Prelungiri), Total Cornere În Meciul Cu Cele Mai Multe Cornere (Incl. Prelungiri), Total Cornere În Meciul Cu Cele Mai Puține Cornere (Incl. Prelungiri),

Anteposturi speciale pe cartonașe la cote mărite: Cartonaș Galben În Primele 1/2/3/10/20/30 minute, Total Cartonașe Galbene În Meciul Cu Cele Mai Multe Cartonașe Galbene (Incl. Prelungiri), Total Cartonașe Galbene În Meciul Cu Cele Mai Puține Cartonașe Galbene (Incl. Prelungiri), Total Cartonașe Roșii În Meciul Cu Cele Mai Multe Cartonașe Roșii (Incl. Prelungiri), Echipa Care Va Primi Cele Mai Multe Cartonașe Galbene (Incl. Prelungiri)

Inspiră-te în SuperSocial și copiază biletele cu pariuri antepost plasate de ambasadori Superbet, jurnaliști de prestigiu și tipsteri cu serii verzi impresionante!

Da, și pariul pe câștigătoare în premieră e la cote mărite! Îți trebuie curaj să pariezi pe DA. Anglia, Olanda, Belgia și Portugalia sunt forțele care n-au câștigat până acum titlul mondial.

Și pariurile Total Ofsaiduri În Meciul Cu Cele Mai Multe Ofsaiduri (Incl. Prelungiri, Validare Opta), Total Penaltiuri În Meciul Cu Cele Mai Multe Penaltiuri (Incl. Prelungiri), Total Faulturi În Meciul Cu Cele Mai Multe Faulturi (Incl. Prelungiri, Validare Opta), Total Faulturi În Meciul Cu Cele Mai Puține Faulturi (Incl. Prelungiri, Validare Opta) au cote crescute amețitor de mult!

Ai sute de opțiuni la pariurile Antepost pe SuperMondial, dar cele 46 menționate în acest tur de forță de mai sus sunt cele care până duminică, 20 noiembrie, la 18.00, sunt la cote SuperMari.

Profită și alege-ți pe care și câte dintre ele iei pe biletele tale!

GO SUPER! Bucură-te de SuperMondial!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here