Primul „11” al SuperOfertei pentru meciurile din SuperLiga

0
159

În termeni fotbalistici, noul sezon din SuperLiga a început „ca din tun”. Primele două etape au oferit evenimente marcante atât pe teren, cât şi în afara lui, de la derby-uri spectaculoase la câştigătoare surpriză şi chiar schimbări de antrenori. În aşteptarea noii etape, îţi prezentăm primul „11” al beneficiilor pe care fanii întrecerii interne le găsesc pe site-ul şi în aplicaţia Superbet.

SuperCota este opţiunea pe care SuperPariorii o aşteaptă în fiecare zi! Ai cote speciale pentru cele mai importante meciuri din SuperLiga. Oferta este disponibilă pentru pariurile final şi şansă dublă şi poate fi jucat single, simplu sau sistem. Poate fi combinată cu alte evenimente, dar şi cu alte SuperCote, iar pariul poate fi închis cu opţiunea de Cash Out.

Bineînţeles, toate meciurile din SuperLiga beneficiază de SuperAvantaj. Este metoda prin care poţi câştiga biletele înainte de finalul partidelor, fie că pariezi în agenţie sau online! Cum funcționează SuperAvantaj? Este simplu: câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Descoperă oferta Superbet pentru etapa a 3-a din SuperLiga și alege inspirat!

Iar cu SuperPariuri ai un motiv în plus pentru care să explorezi SuperOferta pentru meciurile din SuperLiga. SuperPariurile sunt pariuri de tip single, formate din combinații de opțiuni de pariere din meciul ales. Iar cotele pentru SuperPariuri variază de la 1.20 până la 1000!

Dacă SuperCotele şi SuperPariurile nu sunt suficiente, la meciurile din SuperLiga găseşti şi pariuri speciale, atât antepost, cât şi dedicate fiecărui meci în parte. Pe lângă cele peste 50 de opţiuni de pariere, cum ar fi numărul de cornere, cartonaşe galbene, şuturi pe poartă sau marcatori, competiţia beneficiază şi de pariuri antepost, unde poţi alege cine va câştiga titlul, cine va retrograda sau jucătorul care va fi golgheter la finalul campionatului.

Asigură-te că știi în orice moment care sunt toate promoțiile Superbet!

Odată ce încep meciurile, încep şi emoţiile, iar pentru cei care vor să trăiască o SuperExperienţă în timpul partidelor din SuperLiga, există SuperLive. Oferta de SuperLive te ajută să-ți valorifici experiența acumulată ca iubitor al sportului și inspirația de moment. Ai la dispoziţie o multitudine de opţiuni de pariere live la cote mărite.

Şi în timp ce alegi selecţia dorită din oferta de SuperLive, poţi să urmăreşti în direct meciul pe care îl ai pe bilet, direct pe site sau în aplicaţie, pentru că doar la Superbet ai streaming live pentru toate meciurile din SuperLiga.

Când ești în vâltoarea etapei, locul cel mai potrivit pentru a te aproviziona cu bilete de pariuri plasate de ambasadori Superbet, jurnaliști de top și pariori experimentați este SuperSocial în aplicația Superbet. Instalează gratuit aplicația și fii SuperSocial!

Noi îţi recomandăm de fiecare dată să joci responsabil, iar pentru a avea bilete câştigătoare este necesar să fii informat. De aceea, în aplicaţia Superbet ai statistici exclusive pentru a cunoaşte în amănunt meciurile pe care urmează să joci. Pe site-ul Superbet, în secţiunea ştiri, găseşti avancronici pentru toate meciurile din SuperLiga, acestea fiind publicate sub semnătura experților Superbet, care le dau o tușă editorială personală.

Ştim cu toţii cât de greu este acel moment în care etapa s-a terminat şi toate gândurile spre îndreaptă spre următoarea rundă. În termeni populari, este denumit mijlocul săptămânii. Perioadă în care noi îţi recomandăm canalul de YouTube Superbet, casa mai multor emisiuni originale. Abonează-te la canalul de YouTube Superbet şi porneşte notificările pentru a fi primul care vede emisiunile dedicate SuperLigii şi nu numai!

Un singur lucru mai rămâne de făcut. Intră în SuperClub, locul în care ai parte de campanii exclusive! Cardul SuperClub se obține și se activează gratuit, în oricare dintre agențiile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here