luni, martie 4, 2024
AcasăNewsPieleanu despre Andreea Cosma: "De ce s-o bagi în pușcărie? N-a omorât,...

Pieleanu despre Andreea Cosma: „De ce s-o bagi în pușcărie? N-a omorât, n-a dat în cap”.

-

Condamnarea deputatei Andreea Cosma la 4 ani de închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu, l-a mâniat rău pe sociologul de casă al PSD, Marius Pieleanu.

Invitat, ca de obicei, la Antena 3, Pieleanu i-a luat apărarea deputatei PSD, care se afla în studio. El s-a lansat într-o argumentație anti-justiție, contestând sentința instanței de trei judecători de la Înalta Curte.

„Ce-a făcut femeia asta ca s-o bagi în pușcărie?! N-a omorât, n-a dat în cap. Ne jucăm cu libertatea oamenilor. Suntem nebuni? Noi pedepsim, noi nu facem dreptate. E o femeie singură, tânără… vrea să facă o carieră… crește un copil de… câția ani are, doamnă?… așa, opt ani… Până când vom continua să băgăm în pușcărie oameni nevinovați?! L-ai prins, ia-i banii, nu-i distruge viața!”

- Advertisement -

Marius Pieleanu este bine cuplat la banii publici, prin contractele grase pe care le încheie cu diverși baroni PSD pentru „servicii sociologice”, dar și prin jobul de conferențiar universitar doctor pe care-l are la Facultatea de Știinţe Politice, Catedra de Sociologie, din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

- Advertisement -

8 COMENTARII

 1. A, stati ca acum inteleg: daca esti singura si cresti un copil poti sa faci linistita abuz in serviciu? Băi, Grigore Cartianu, abia acum postezi chestia asta desteapta a lu’ Pieleanu? Şi io sunt singura, cresc un copil si nici prin cap nu mi-a trecut ca pot face cariera ca muierea asta. Puteam sa fiu si eu „cineva”!

 2. Domnule Pieleanu, daca eu o violez pe mamica ta, ar trebui sa merg la inchisoare? De ce? Nici nu am omorat, nici nu i-am dat in cap?

  Mare-i gradina Domnului si multi idioti au ajuns in ea, ce nu inteleg, de ce majoritatea acestora sunt doar de la PSD?

  • Pentru ca PSD e continuatorul mafiei pcr care dupa revolutie s-a consolidat intr-o MAFIE in toata regula, a pus laba pe averi si acum cred ca pot face CE VOR. Pentru ca au bani ! Si sunt sustinuti si de Putin, pare evident ca gustul pentru averi le-a fost insuflat de mafia ruseasca ce nu lipseste de pe teritoriul tarii noastre, e chiar cu misiune acolo, sa submineze EU si NATO !!!

 3. Uitati ce vor sa faca din Romania: tara fara Dumnezeu !!! Cum adica sa nu fie pedepsiti acesti infractori de joasa speta?!!!!!! Pai astia fac coarne daca sunt lasati sa faca ce vor !

 4. Evident, in acelasi timp Pieleanu ar fi foarte scrupulos cu casele lui Johannis si cu activele unor ONG-uri minoritare.
  De fapt Johannis e singurul politician care ar merita sa mearga la puscarie, este?
  Inteleg de la acest pielea pooliiticii, ca restul sunt curati ca lacrima.

 5. Dacă ea, domnişoara dansatoare la bară n-a furat, Dragnea n-a furat, Blaga n-a furat, Orban n-a furat, Băsescu n-a furat, unde sunt banii capsaţi de la stat în ultimii 30 de ani? Din această cauză n-avem drumuri, n-avem sănătate, n-avem educaţie, n-avem investiţii în infrastructura, suntem cei mai săraci din Europa! A furat Iohanis 6 apartamente cât toată paguba de care pomeneam? Păi hai să-l executăm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -