Partidul ROMEXIT. Fostul SRI-ist Dragomir, condamnat pentru corupţie, face politică „patriotică” anti-UE

2
9098

Fostul colonel SRI Dan Dragomir, condamnat în primă instanță într-un dosar de corupție, a anunțat duminică pe contul său de Facebook că va înființa un partid ”patriotic”, care va urmări ”afirmarea voinței suverane a intereselor românilor în UE”. Alături de Dragomir, care a fost reținut în 2016 în dosarul Black Cube, printre fondatori se numără și avocatul Dan Chitic – ambii fiind promovați intens de organul oficial de propagandă al Rusiei, site-ul Sputnik.

Daniel Dragomir, fost colonel SRI condamnat în primă instanță pentru corupție, este inițiatorul ideii RomExit – ieșirea României din UE. El are peste 160 de articole dedicate în Sputnik, potrivit G4Media. Printre apelativele folosite de propaganda rusă la adresa lui se numără ”intelectual independent”, ”vedeta dezbaterii”, ”omul care a avut curaj să devoaleze combinaţiile statului paralel”.

Ideea RomExit a fost promovată intens de Sputnik, la fel cum s-a întâmplat și pe Antena 3 sau România TV, unde Dragomir e invitat frecvent.

2 COMENTARII

  1. de vreo patru ani ..tot scriu …ca acest infantil ..este agent rus …si lucreaza pentru destructurarea serviciilor romane , europene si NATO .. si pentru ANARHIE IN ROMANIA .. pentru scoaterea tarii din structurile UE si NATO !!!.. IN REST E NORMAL … adica agent FSB !!!.. VA AVEA 0,2 % …INSA PROPAGANDA CONTEAZA !!!… succes !!!..[ in rusia ..plutea de mult pe neva intr-o valiza , iar rusii ar fi sustinut ca e in croaziera !!!] …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.