(P) SuperAvantaj, promoția care a înverzit aproape 2.000.000 de bilete, care altfel ar fi fost pierzătoare. Peste 720.000 de beneficiari!

0
321

Din postura de lider, Superbet stabilește noi și noi recorduri. Fidelă sloganului său de brand – „Împreună suntem Super” –, compania se bucură alături de jucătorii care aleg să parieze în agențiile Superbet și pe platforma Superbet de un bilanț fabulos și în ceea ce privește biletele care le-au adus profit pariorilor, deși, în mod normal, ele n-ar fi fost verzi.

Secretul: SuperAvantaj! Promoția care te ajută să câștigi mai devreme, atunci când echipa pe victoria căreia ai pariat se distanțează la minimum două goluri pe tabela de marcaj. Indiferent dacă adversara revine și meciul se încheie egal sau dacă oponentul întoarce scorul și câștigă meciul, pariul tău rămâne unul câștigător. Și asta, indiferent dacă e pus pe bilet din hârtie (plasat în agenție) sau pe bilet online (plasat pe Superbet.ro sau în aplicația Superbet).

Am ales acest moment pentru bilanțul primului sezon în care SuperAvantaj a fost activ în Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1, fiindcă venim după un weekend în care această promoție superpopulară a înverzit bilete în toate campionatele mari, plătind doi din trei soliști (pariurile pe rezultat final, de tipul 1, X, 2) și două din trei șanse duble (pariurile 1X, X2, 12).

Meciurile care în weekendul trecut au plătit cu SuperAvantaj și bilete care altfel ar fi fost necâștigătoare sunt:

  • în Premier League: Southampton – Leeds 2-2 (după 0-2; a fost 0-0 la pauză!);
  • în La Liga: Celta Vigo – Espanyol 2-2 (după 2-0; golul egalizator a fost marcat de Joselu din penalty în minutul 90+8);
  • în Ligue 1: Auxerre – Angers 2-2 (după 2-0, oaspeții au smuls un X-final, dar Superbet a plătit și pariurile pe 1-victorie gazde); Reims – Clermont 2-4 (2-0 la pauză, apoi un cartonaș roșu care a schimbat soarta meciului: gazdele au clacat și au încasat 4 goluri);
  • în Bundesliga: Hoffenheim – Bochum 3-2 (după 0-2, iată că e posibil ca și în Germania să asistăm la „remontade” nesperate).

Mai mult: în weekendul trecut, SuperAvantaj a plătit în SuperLiga și pariurile pe 2-final în FCSB – Chindia, pentru că oaspeții au condus cu 2-0 (0-2 pe tabela de pe Arena Națională), chiar dacă gazdele au revenit și au câștigat cu 3-2!

1.925.488 de bilete*, 80 de meciuri, 722.145 de pariori câștigători

Acesta este bilanțul primului sezon cu SuperAvantaj, sezonul 2021-2022, în cele mai valoroase 5 campionate. Pariem că bateți în actuala stagiune, 2022-2023, aceste cifre, fiindcă deja după doar primul dintre cele 38 de weekenduri cu meciuri în aceste campionate tari (Anglia, Spania, Italia, Germania și Franța), am numărat deja primele 5 meciuri în care această promoție a făcut diferența.

Steluța din intertitlu este una cate te va super-bucura. Ea nu are clauze ascunse, ci explicații care te capacitează să joci la Superbet, liderul național din domeniul pariurilor sportive. Aceste aproape 2.000.000 de bilete ar fi fost pierzătoare dacă Superbet nu avea promoția SuperAvantaj!

Dacă e să privim cifrele mai în detaliu, ne bucurăm să-ți dăm toate informațiile, să vezi cum s-a ajuns la aceste numere.

Ligue 1 s-a remarcat cu 24 de meciuri în care SuperAvantaj a plătit 2 din 3 soliști și două din trei șanse duble, urmat de Serie A cu 21 de meciuri, Bundesliga cu 12 meciuri, Premier League și La Liga cu câte 11 meciuri fiecare.

Cele mai multe bilete salvate de SuperAvantaj au fost pe Premier League, 582.866, plasate de 218.385 de pariori.

În La liga, SuperAvantaj a salvat 199.065 de bilete și a bucurat astfel 77.377 de pariori diferiți.

În Serie A, 502.423 de bilete au fost înverzite de SuperAvantaj, iar 188.376 de pariori s-au văzut câștigători.

În Bundesliga, 294.108 bilete au fost profitabil, pentru că la Superbet există SuperAvantaj. Motiv de super-bucurie pentru 110.843 de pariori care au beneficiat de asta.

În Ligue 1, SuperAvantaj a plătit 347.026 de bilete, plasate de 127.243 de pariori, bilete care ar fi fost „roșii” în palmaresul jucătorilor dacă Superbet n-ar fi fost atât de generos.

Vezi aici toată oferta pe marile campionate, pariază informat și ține mereu cont că atunci când mergi pe soliști sau când mergi pe șansă dublă, ai ca salvare SuperAvantaj! Ba, spune-le și prietenilor!

Și mai mult, adu-i și pe ei în SuperSocial, rețeaua cu peste 600.000 de pariori inter-conectați în aplicația Superbet. Instalează-ți gratuit aplicația de aici și vino în SuperSocial, unde ai acces non-stop la un flux nelimitat de bilete pe care le poți copia pe orice mize dorești! Bilete care sunt de fapt SuperBilete, fiindcă sunt plasate de ambasadori Superbet, de jurnaliști de top și de pariori care sunt tipsteri cu serii lungi verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here