(P) Păr lipsit de strălucire? Iată ce trebuie să faci!

0
47

Când vezi pe cineva cu un păr lung lung și frumos, este dificil să nu simți invidie, cu atât mai mult când afli că s-a născut cu păr superb, în timp ce tu ești blestemat cu un păr tern și dur. De aceea, trebuie să înveți cum să-ți faci părul moale și mătăsos, dar si de unde să cumperi aceste produse pentru păr.

Părul care este încrețit, indisciplinat și lipsit de strălucire este tipic în rândul femeilor din întreaga lume. Cu toate acestea, multe femei nu știu că aceasta este o problemă care poate fi rezolvată. De asemenea, părul tău poate întoarce privirile, cu rutina corectă de îngrijire.

De ce iubim un păr lucios?

Indiferent de trendurile de păr pe care le-am văzut de-a lungul timpului, fie că este vorba de tunsori sau vopsea, există o „tendință” care a demonstrat întotdeauna că este supremă: părul strălucitor.

Indiferent de aspectul pe care-l dorești, părul strălucitor se promovează ca fiind sănătos, luxos și sub control. Dacă ai părut puțin plictisitor în ultima vreme, găsește în sfaturile de mai jos cum te poți bucura de un look fresh!

Creează o nouă rutină de spălare!

De multe ori, dacă părul tău este lipsit de vitalitate, acest lucru apare din cauza acumulărilor. Încearcă un șampon purificator, o dată pe lună, dar nu foarte des, deoarece poate subția părul! Dacă este folosit prea des, un șampon de acest tip poate provoca uscarea părului și a scalpului, ceea ce duce la dezechilibre de ulei.

Pentru o zi obișnuită de curățare, utilizați un șampon hidratant fără sulfați! Indiferent dacă părul tău este gras sau uscat, umezeala ajută la menținerea sănătății părului și la construirea strălucirii. Încercați să vă clătiți părul cu apă rece, deoarece va ajuta la închiderea cuticulelor!

Evită să freci părul când îl usuci, deoarece acest lucru va aspri cuticulele părului! Ai nevoie de ele să se întindă pentru a produce strălucirea pe care o cauți. Pentru a evita părul uscat și plictisitor, încearca să nu-ți speli părul mai mult de o dată sau de două ori pe săptămână!

Dormi pe mătase!

Țesăturile precum bumbacul și inul provoacă frecare la nivelul părului. Acest lucru poate strica cuticulele, ceea ce poate provoca ruperea.

Schimba fețele de pernă de bumbac cu modele de mătase! Vei obține mai puțină tensiune și părul va arată mai strălucitor. Mătasea este foarte moale și minimizează, de asemenea, efectul static.

Periază părul!

Știm că probabil ești cu discernământ în ceea ce privește produsele tale de styling, dar cum rămâne cu peria ta de păr? Poate fi timpul să iei în considerare o nouă achiziție. Uită de vechiile perii de plastic și caută în schimb periile naturale, ce sunt mai blânde cu firele și ajută la distribuirea uleiurilor tale naturale!

Redu… căldura!

Setarea uscătorului de păr la cel mai înalt nivel nu este probabil cea mai buna soluție pentru strălucire. Daunele provocate de căldură pot apărea rapid. Ține uscătorul de păr departe de păr și îndreaptă această sursă cu fața în jos, pe cuticulă! Dacă utilizezi un ondulator sau o placă de îndreptat părul, ai grijă să nu crești căldura prea mult, ci treci  rapid prin fiecare secțiune, astfel încât să nu pârjolești firele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here