(P) Iată cum să-ţi îmbunătăţeşti victoriile la aparatele de sloturi pe timpul nopţii!

0
75

Odată cu apariţia cazinourilor online, jucătorii au eliminat un inconvenient major din joc: programul de funcţionare al unui cazino real. În online nu există limite de program de funcţionare, oferta acestuia fiind disponibilă 24/7, aşa că ai spus adio acestui inconvenient.

Şi cum sloturile sunt cele mai populare jocuri de noroc din oferta unui cazino online, sunt jucate constant pe durata unei zile întregi. Există însă ideea conform căreia jocul la aparate este mai productiv noaptea, aşa că vom încerca împreună să vedem cât adevăr există în această afirmaţie şi – de ce nu? – să-ţi şi îmbunătăţeşti victoriile dacă joci în acest interval de timp.

Maximizează pariurile!

Jocurile de noroc, mai ales sloturile, oferă două componente majore: distracţie la maxim şi câştig financiar rapid. Deşi primul aspect ar trebui să primeze de fiecare dată când alegi compania unui joc de noroc, este normal ca în final să ai şi câteva aşteptări financiare.

Acestea se reflectă doar în cazul unui câştig, căci altfel iei de la jocurile de noroc doar partea de adrenalină dorită. Dar dacă vrei să ai parte şi de câştiguri, atunci va trebui să reconsideri strategia ta de pariere.

Joci pe miză mică – ai parte de distracţie; joci pe miză mare – ai parte de câştiguri la fel de mari. Ai observat cu siguranţă că orice casino online ai alege, acesta te va plăti întotdeauna în funcţie de miza pe care o practici.

Este adevărat că există şi promisiunea obţinerii unui câştig colosal chiar dacă te afli pe cea mai mică miză de joc. Promisiunea făcută constă în existenţa unui jackpot care nu presupune o miză oarecare de joc pentru a intra în posesia lui.

Este posibil să fie aşa, însă de cele mai multe ori acest jackpot le-a fost atribuit jucătorilor care se aflau pe cea mai mare miză de joc. Aşadar, încearcă să maximizezi pariurile cât te poate ţine bugetul tău de jucător şi fă-o noaptea, atunci când numărul de jucători scade şi şansele tale de reuşită cresc considerabil!

Joacă cu mult curaj şi nu-ţi fie teamă că pierzi bugetul de joc într-un timp scurt! Gândeşte-te că-ţi trebuie doar o mână bună ca să obţii un câştig important sau o specială care să te ducă la un câştig colosal, aşa că merită să-ți asumi acest risc.

Deschide toate liniile de plată!

Există jucători care mizează doar pe noroc şi aleg să selecteze puţine linii de plată din totalul oferit de slot. Primează idea conform conform căreia eşti pe o miză mare şi cu cât liniile de câştig sunt mai puţine cu atât ai mai multe şanse de câştig.

Este posibil să fii pe cea mai mare miză şi să obţii un câştig important, dar nimic nu se compară cu un câştig realizat de toate liniile de plată. Imaginează-ţi pentru o clipă că ai o specială care-ţi oferă 10 runde de rotiri gratuite, însoţite de câte un multiplicator de X3 sau de un simbol wild stivuit!

Cum tu ai selectat o singură linie de plată din cele 25 oferite de slot, este greu ca la fiecare rotire de aparat să ţi se formeze combinaţii câştigătoare pe aceeaşi linie de plată. Ai ratat deci o şansă bună de a face bani şi acest lucru îl vei constata la terminarea jocurilor gratuite.

Este clar că se impune selectarea tuturor liniilor de plată, mai ales dacă eşti pe o miză mare. Ignoră deci posibilitatea de selectare a liniilor de plată şi bifează-le pe toate chiar de la primul spin! Nu ţi se garantează în mod automat câştiguri la fiecare rotire, dar atunci când acesta apare, va fi în mod cert unul care-ţi va creşte vizibil contul tău financiar.

Revendică promoţiile cazinoului!

Mai nou, cazinourile ştiu că există jucători care activează mai mult noaptea şi fac promoţii special pentru aceştia. Poţi în acest fel să beneficiezi de un bonus care se joacă doar în intervale nocturne bine stabilite.

De obicei, aceste bonusuri oferă runde gratuite de învârtiri la anumite sloturi selectate de platformă, dar numai în anumite intervale nocturne. Poţi să nu faci nici o depunere şi să primeşti în mod garantat un număr de rotiri gratuite exact atunci când îţi place să joci, adică noaptea.

Este un mod în care platforma îţi apreciază activitatea şi-ţi oferă pentru acest lucru posibilitatea de a deveni mai profitabil. Trebuie doar ca la rândul tău să faci un minim efort şi să parcurgi cu atenţie promoţiile pe care platforma unde activezi le oferă periodic.

Este posibil să întâlneşti bonusuri dedicate unui interval nocturn bine stabilit sau pur şi simplu să le activezi şi pe acelea care nu-ţi pun o asemenea condiţie. În ambele cazuri, însă, le poţi accesa şi juca exact atunci când îţi doreşti, noaptea.

Ideea principală este să activezi toate promoţiile, pentru că sunt ocazii pe care nu trebuie să le ratezi. Indiferent de faptul că vei scoate sau nu profit din rularea acestor bonusuri, un singur lucru îţi este garantat: experienţa ta de jucător va creşte considerabil şi vei deveni în mod cert un jucător redutabil.

Concluzie

Îţi poţi îmbunătăţi victoriile la sloturi dacă joci noaptea? În mod sigur – da, dacă îţi maximizezi miza, deschizi toate liniile de plată şi profiţi de cât mai multe dintre promoţiile platformei. Nu uita însă să joci responsabil, pentru că numai în acest fel experienţa ta de jucător se poate îmbunătăţi constant şi vei obţine în final succesul financiar dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here