(P) Fii mereu în pas cu moda, cu noile cardigane damă de la Bobomoda!

0
152

Toamna se apropie cu pași repezi, iar timpul cald este înlocuit cu vânt și ploi torențiale. De aceea, trebuie să fii întotdeauna echipată corespunzător, pentru a nu fi luată prin surprindere.

Știm că ții mult la estetica hainelor tale și vrei ca toate accesoriile să se asorteze între ele. De aceea, Bobomoda îți pune la dispoziție o gamă variată de cardigane dama de unde tu îți poți alege preferatul.

Ușor de asortat și de purtat

Cu toate că vara a trecut și te gândești să renunți în a mai purta topul tău preferat, ar trebui să te mai gândești puțin. Un cardigan din noua colecție Bobomoda te poate ajuta în acest demers. Materialul din care este confecționat este moale la atingere și menține căldura indiferent de anotimp.

Acesta este realizat în mare parte din bumbac. Elastanul care vine în completarea lui are rolul de a se mula perfect pe corpul tău, pentru a te simți tu cât mai confortabil. Mâneca este lungă, având diverse inserții, în funcție de modelul ales.

Modele diverse pentru a satisface și gusturile mai pretențioase  

Fie că ești adepta unui stil elegant sau mai sport, Bobomoda te surprinde având diverse modele pe care le poți încerca. La cămașa pe care ai ales-o întâmplător într-o zi de luni, ar merge un poncho deasupra. Asta pentru adierile de vânt care te pot lua prin surprindere. Materialul este unul gros și tricotat, moale la atingere. E de la sine înțeles că este o piesă clasică și totodată modernă, care se potrivește perfect integrată într-o ținută business.

Pentru acele zile în care starea ta se potrivește cu cea de a afară și în care confortul tronează, cardiganul cu glugă este soluția ideală. Nu doar că ține de cald, dar te și protejează de cazul în care ploaia își face apariția. Acest timp de cardigan conține 100% bumbac. Bobomoda pune preț pe calitatea materialelor selectate pentru a confecționa acest tip de articol vestimentar.

Pe site-ul oficial, Bobomoda.ro, ai la dispoziție și un ghid de de mărimi care te poate ajuta să te decizi mai bine asupra mărimii potrivite. Designul, uneori clasic sau modern, îți pot transforma ținuta din una banală în una care ar putea întoarce privirile pe stradă. Am menționat că unele modele au inserate buzunare? Ei bine, îți spunem acum. Întocmai ca telefonul tău să aibă locul lui sau mâinile tale când temperatura în termometre scade.

Tot pe site-ul lor ai acces la pozele produselor și la toate detaliile care te-ar putea ajuta să te decizi asupra unui model. Înainte de livrarea oricărui produs este efectuată verificarea completă a acestora, întocmai pentru a nu exista surprize.

Îți mai spunem că la cumpărăturile de peste 100 de lei ai transportul gratuit. Totul, în siguranță și împachetat așa cum trebuie.

Înregistrarea ta în cont îți oferă acces la newsletter-ul pe care primești constant oferte promoționale și reduceri de preț la categoria de produse favorite.

Contact: magazin@bobomoda.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here