duminică, mai 26, 2024
AcasăUtil(P) Fetele cu tatuaje și cum s-a schimbat părerea oamenilor despre acest...

(P) Fetele cu tatuaje și cum s-a schimbat părerea oamenilor despre acest lucru

-

Tatuajele, în general, nu au fost văzute de-a lungul timpului cu cei mai buni ochi de către întreaga societate în țara noastră. Cu timpul, acest lucru a început să se schimbe treptat, însă preconcepțiile oamenilor încă există. Cea mai lovită categorie de aceste preconcepții este cea a persoanelor de sex feminin care au corpul tatuat.

Deși cea mai mare parte de tatuaje fete este reprezentată de desene micuțe, finuțe și feminine, oamenii încă tind să întoarcă priviri neplăcute, ba chiar să comenteze atunci când văd pe stradă o fată cu tatuaje.

Acest lucru nu ar trebui agreat. Cu toții ar trebui să avem dreptul să trăim în liniște și să ne putem exprima așa cum dorim noi, fără a fi judecați sau rău văzuți de către oamenii din jur.

De ce mulți oameni nu agreează fetele cu tatuaje?

Trăim într-o țară conservatoare, țară în care foarte mulți oameni încă au așteptări învechite de la persoanele de sex feminin. Încă se crede că o femeie adevărată este acea persoană care este mereu calculată și reținută, persoană ce trebuie să emane feminitate la orice pas; iar atunci când aceasta calcă strâmb, este arătată cu degetul și se consideră că nu a reușit în viață.

- Advertisement -

De asemenea, din păcate, aceste idei au fost date și persoanelor din generații tinere, nefiind un lucru uimitor dacă acele persoane ce întorc capul pe stradă când văd tatuaje fete să fie născute după 2000. Aceste lucruri sunt complet greșite și ar trebui să avem grijă ca tinerii să fie crescuți mai bine din acest punct de vedere.

Ce putem face să schimbăm aceste opinii?

Din fericire, numărul opiniilor de acest gen este în continuă scădere. Începem să avem o mai mare expunere televizată a tuturor tipurilor de oameni. Astfel, vom vedea persoane cu păr colorat sau tatuaje fete în cele mai banale producții, producții ce scot în evidență valoarea acestor oameni.

Dacă facem parte din categoriile de oameni ce suferă de diverse discriminări, este important să spunem acest lucru. De asemenea, este important să nu dăm crezare oamenilor care nu reușesc să ne accepte așa cum suntem. Important este să ne păstrăm capul sus și prin acțiunile noastre să le arătăm că s-au înșelat și că haina nu-l face pe om. În acest mod, întreaga lume va vedea că pot ajunge în poziții importante toate categoriile de oameni, indiferent de cum aleg acestea să se exprime în lume.

- Advertisement -

Unde putem realiza tatuaje detaliate, de înaltă calitate, în București?

Capitala este unul din locurile în care tot mai mulți oameni au tatuaje, fiind acceptați și chiar admirați pentru acest lucru. Un salon tatuaje Bucuresti în care vă puteți încrede este Funky Tattoo. Acesta are o echipă de artiști cu experiență în spate. Astfel, aceștia pot aduce la viață orice dorință a clienților lor.

Un portofoliu al tatuajelor realizate de aceștia poate fi văzut pe funkytattoo.ro. Categoriile sunt puse pentru informare, ele nefiind singurele tipuri de tatuaje ce pot fi realizate la salon. Pe lângă tatuaje, în același loc puteți să vă realizați și pierceing-uri, gama acestora fiind una mai largă.

Pentru a face o programare la aceștia, puteți apela numărul de telefon afișat sau să-i căutați pe paginile lor de social media.

Date de contact:

  • Telefon: 0731 525 808
  • E-mail: contact@funkytattoo.ro
  • Adresa: Bd-ul Magheru, nr. 35, bloc 52, sc. B, ap. 1, interfon 1
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -