marți, mai 28, 2024
AcasăPublicitate(P) "După patru ani de administrație roșie, ne-a rămas o singură moștenire:...

(P) „După patru ani de administrație roșie, ne-a rămas o singură moștenire: dezastrul în serie!”. Analiza și soluțiile lui Nicolae Ciocîrlan, candidatul PER la Primăria comunei Limanu

-

Comuna Limanu din județul Constanța este unitate administrativ-teritorială (UAT) din sudul litoralului românesc care include 4 localități: Limanu, Hagieni, 2 Mai și Vama Veche. Partidul Ecologist Român (PER) – Organizația comunei Limanu și-a lansat candidatul la Primărie, în persoana lui Nicolae Ciocîrlan.

Intrat de curând în politică, Nicolae Ciocîrlan este recunoscut ca un lider atât în ceea ce privește afacerile, cât și plata taxelor  (locale sau pe afacerea proprie). Pe parcursul activității sale, acesta a dat dovadă de integritate și verticalitate , ca dovadă stând lipsa oricărei implicări de ordin penal sau fiscal.

Deși Nicolae Ciocîrlan se poate lăuda cu o cifră de afaceri considerabilă, aceasta este în întregime realizată din contracte private, și nu din artificii cu administrația locală.

Nicolae Ciocârlan:M-am săturat ca singurul răspuns al tinerilor la o administrație care conduce prin intimidare să fie… achiziționarea unui bilet către Diaspora!”

La momentul lansării oficiale a candidaturii sale, Nicolae Ciocîrlan a declarat:

- Advertisement -

„Zâmbesc… Probabil vă întrebați de ce…  Zâmbesc pentru că sunt fericit: la 46 de ani sunt soț, tată, sunt sănătos – mulțumesc lui Dumnezeu! -, iar pe plan profesional, cu riscul de a părea arogant, consider că nu am nevoie de nicio descriere.

Însă, având dialoguri repetate cu cetățenii comunei Limanu, nu am putut să nu observ cu regret un lucru: ei… nu zâmbesc! De la bătrâna din satul Hagieni care ne-a povestit cu lacrimi în ochi cum de două săptămâni bea apă din lighean, până la consătenii mei din satul 2 Mai, care în 2020 încă sunt privați de nevoi primare, cum ar fi gazul sau electricitatea.

Constat cu stupoare că, după 4 ani de administrație «roșie», ne-a rămas o singură moștenire: dezastru în serie!

- Advertisement -

M-am săturat! M-am săturat ca potențialul turistic din 2 Mai si Vama Veche să fie considerat clasa a 2-a a litoralului românesc!

M-am săturat ca singurul răspuns al tinerilor la o administrație care conduce prin intimidare să fie… achiziționarea unui bilet către Diaspora!

Știu că vă este teamă, însă singurul lucru de care ar trebui să ne fie frică este… frica însăși!

Pe 27 septembrie, cei tăcuți sunt mai puternici ca niciodată.”

Daniel Moraru, candidatul PER la președinția CJ Constanța: „Vama Veche este cea mai liberă stațiune! Vorbim despre libertatea de expresie, despre libertatea de gândire… Așa vreau să-l văd pe fiecare locuitor din această țară!”

Prezent la eveniment, președintele organizației Partidului Ecologist Român din județul Constanța, Daniel Moraru, totodată candidat PER la președinția Consiliului Județean Constanța, a punctat: 

”De 30 de ani, activez doar în sectorul privat al economiei. Întotdeauna am fost înregimentat politic, dar în… politica bunului-simț și a creșterii și dezvoltării economice sustenabile și echilibrate.

În prezent, sunt în rândurile Partidului Ecologist Român. Partid, care are (și el) 30 de ani de activitate. Și care s-a remarcat ca partid de doctrină, de ideologie, și nicidecum ca un «partid de lideri».

Candidatul nostru a contribuit la progresul comunei Limanu, prin investiția făcută aici! Cu toate greutățile prin care a trecut, crede încă în viitorul localității.

Voi sunteți aici prezenți nu pentru că nu ați avea ce face cu timpul vostru, ci pentru a prinde mesajul și a-l transmite mai departe.

Vama Veche este cea mai liberă stațiune! Vorbim despre libertatea de expresie, despre libertatea de gândire… Așa vreau să-l văd pe fiecare locuitor din această țară! Acestea sunt mesajele pe care noi le transmitem.

Mai departe, aș merge foarte mult pe zona de reglementare a unui plan de management pentru prelungirea sezonului turistic și menționez aici prezența apelor geotermale.

Eu, personal, îl consider pe domnul Nicolae Ciocîrlan ca fiind un om cinstit și dinamic. Prin urmare, am toate motivele să-i urez succes!“

Daniel Moraru
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -