(P) “După 20 de ani de dezbinare, este timpul să lucrăm împreună, pentru fiecare localitate din județul nostru!”. Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția CJ Constanța, promite că va fi colaboratorul tuturor primarilor, indiferent de partid

0
197
Mihai Lupu

(Promovare electorală)

Mihai Lupucandidatul Partidului Național Liberal la Consiliul Județean Constanța, răspunde la întrebarea: cum va coopera cu primarii din #județulConstanța, dat fiind că unii vor reprezenta alte partide?

“Președintele Consiliului Județean trebuie să acționeze ca un mediator și să vină în sprijinul primarilor, indiferent de culoarea politică. 

Până acum, PSD a aplicat ireproșabil principiul… #dezbinării, în sensul că nu s-a focusat decât pe problemele din comunitățile conduse de primarii PSD, lăsând celelalte localități să se descurce cum pot! 

Astfel, prin această luptă a orgoliilor politice, promovată de aproape 20 de ani, PSD n-a făcut altceva decât să condamne la sărăcie zeci de comune!

Eu sunt convins de următorul principiu: construcția solidă a unei societăți sănătoase, care să determine dezvoltare și prosperitate, se face doar pe fundația unui dialog deschis față de nevoile cetățenilor, iar eu știu prea bine ce înseamnă să fii un bun ascultător și un generator de soluții concrete și eficiente.

Am reușit să generez și să consolidez proiecte trainice, atât în România, cât și în afara țării.

Ca președinte al Consiliului Județean Constanța, voi fi un partener de dialog pentru toți primarii.

Trebuie să înțelegem că oamenii nu au culoare politică, oamenii sunt grija noastră, iar noi, sprijinul lor.

După 20 de ani de dezbinare, este timpul să lucrăm în echipă, împreună, pentru fiecare localitate din județul Constanța!

Nu ne mai permitem să adâncim și mai mult prăpastia care deja există între nivelul de trai de la un oraș la altul, de la o comună la alta, ci e timpul să generăm proiecte și investiții în zonele cu probleme, tocmai pentru a reuși să creștem calitatea vieții și acolo unde oamenii au ajuns la capătul răbdării și cred că nu se mai poate face nimic.

Se poate, dragilor, dar este nevoie de oameni onești și devotați comunității pe care o conduc, este nevoie de înțelegere, de viziune și acțiune comună, pentru a genera proiecte cu adevărat în folosul oamenilor.

Mie #îmipasă și voi demonstra că se poate!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here