joi, mai 30, 2024
AcasăNewsOperaţiunea MITITEII. Geoană şi Vanghelie, vizaţi de Liviu Dragnea pentru cârpirea imaginii...

Operaţiunea MITITEII. Geoană şi Vanghelie, vizaţi de Liviu Dragnea pentru cârpirea imaginii PSD

-

Sondajele care indică prăbuşirea scorului PSD, dar şi criza bugetară în care se afundă România sub actuala guvernare au sporit agitaţia şi tensiunile interne din partid. Liviu Dragnea este în vacanţă (nimeni nu ştie unde), însă oamenii săi caută diseparaţi soluţii pentru a salva barca social-democrată de la înec.

Una dintre variantele de lucru care circulă la ora asta în PSD este ideea unui „mare pact între toți actorii politici de stânga pentru alegerile prezidențiale”, au povestit surse din partid pentru stiripesurse.ro.

Potrivit surselor citate, liderii PSD ar fi avut discuții exploratorii cu fostul președinte al partidului, Mircea Geoană, dar și cu fostul primar PSD al Sectorului 5, Marian Vanghelie, pentru „unirea tuturor energiilor” la prezidențiale. Cei doi au format un tandem puternic atunci când Mircea Geoană a condus PSD şi au încercat să combine imaginea intelectualului (Geoană) cu cea „apărătorului săracilor” (Vanghelie) în operaţiuni gen „MITITEII” – participarea la serbări câmpeneşti în Parcul Izvor, cu mici şi bere, când Vanghelie era primar la sectorul 5.

- Advertisement -

În cazul lui Geoană circulă zvonul că acesta ar putea să apară într-o funcție în Guvern la următoarea remaniere sau chiar pe un loc pe lista PSD la europarlamentare.

Alţi posibili parteneri: Gabriel Oprea (UNPR) şi fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu, mai anunţă sursa citată.

Miza unor astfel de mutări ar fi stoparea prăbuşirii încrederii în PSD, a cărui imagine este puternic afectată de Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, dar şi consolidarea frontului anti-Iohannis, în perspectiva alegerilor prezidenţiale de la sfârşit de an.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -