Newcastle – Liverpool: duel între doi super-antrenori. Pe cine mizezi?

1
138

O nouă rundă „de foc” se profilează în fotbalul britanic. Etapa a treia din Premier League propune partida dintre Newcastle şi Liverpool drept cap de afiş al weekend-ului. Nu doar o confruntare între două echipe candidate la Top 4, ci şi un duel al maeştrilor de pe băncile tehnice.

Derby-ul Newcastle – Liverpool se joacă duminică după-amiază, de la ora 18.30.

Toate meciurile din Premier League beneficiază de SuperAvantaj, SuperPariuri şi alte pariuri speciale la Superbet!

Ai aici toată oferta pe campionatul bogaților!

Meciul de referinţă al lui Eddie Howe

Ascensiunea lui Eddie Howe în fotbalul englez, ca antrenor, a fost una organică. Retras de scurt timp din activitatea de jucător, Howe a preluat-o pe Bournemouth, iar cariera lui a crescut odată cu promovarea acestei echipe în Premier League. Pasul spre proiectul ambițios numir Newcastle a fost unul firesc.

Însărcinat să aducă gloria pe „St. James Park”, cu un buget uriaş pe mână, asigurat de prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Eddie Howe a luat, până acum, numai decizii inspirate, bazându-se pe jucători care se potrivesc planului său tactic, și nu superstaruri consacrate.

Pentru a obţine alte trei puncte în acest start de campionat, Howe trebuie să înveţe din trecut, anume din singura victorie a sa împotriva lui Liverpool: un 4-3 în 2016, pe când antrena la Bournemouth. Un meci încrâncenat, de luptă, în care o modestă echipă răsturna gigantul din Merseyside.

Start mai bun pentru Liverpool

Dacă Newcastle a obţinut în prima etapă o victorie la scor cu Aston Villa (5-1), în cea de-a doua a cedat în faţa campioanei en-titre, Manchester City (0-1).

În acelaşi timp, Liverpool a remizat, aşa cum este tradiţia ultimelor meciuri directe, cu Chelsea, în deplasare (1-1), iar în runda a doua, pe „Anfield Road”, au venit toate cele trei puncte cu fosta echipă a lui Eddie Howe, Bournemouth (3-1).

În partida pe care Ionuţ Radu a văzut-o doar de pe banca de rezerve a lui Bournemouth (fiindu-i preferat brazilianul Neto) s-au marcat patru goluri, însă doar trei au venit din partea gazdelor. Bournemouth a reuşit să înscrie împotriva lui Liverpool, aşa cum a făcut-o şi Chelsea în partida de debut, semn că apărarea lui Jürgen Klopp încă nu este pusă la punct şi poate trage în jos munca ofensivă.

Alege responsabil din oferta Superbet și bucură-te de fiecare bilet verde!

SuperSocial – perfect ca inspirație pentru toate meciurile din Anglia și nu numai

Dacă te gândești ce să pariezi, avem o propunere pentru tine. Doar la Superbet poți copia, pe orice mize dorești, biletele plasate de tipsteri, jurnaliști sportivi de prestigiu, influenceri și ambasadori de brand. Poți astfel să câștigi profitând de inspirația, experiența și spiritul lor de anticipație, în rețeaua de socializare a pariorilor, SuperSocial!

Instalează aplicația Superbet și intră în SuperSocial!

Fii Super, fii responsabil!

1 COMENTARIU

  1. Cum naiba ii poti pune pe Howe(care cica dupa voi ,,a avut o ascensiune organica” ?) alaturi de Kloppp ? Cate campionate ale Germaniei sau UK a castigat organicul Howe care are doar meritul ca a ajuns antrenor la cea mai bogata echipa dinlume dar asta nu se pune .Cate trofee UCL si in cvate finale a ajuns cu achipa Hiowe ?
    Azi ii bate Pool .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here