Acasă News Melania Medeleanu: "Sunt şi eu un firicel de praf". Avalanşă de mesaje...

Melania Medeleanu: „Sunt şi eu un firicel de praf”. Avalanşă de mesaje anti-Vâlcov

Mesajul jignitor adresat de Darius Vâlcov protestatarilor #Rezist, omul care conduce de factor Guvernul României (Dăncilă e de formă), nu a rămas fără urmări. Spaţiul virtual a reacţionat prompt, mii şi mii de voci taxând declaraţiile lipsite de orice urmă de respect ale consilierului prim-ministrului Dăncilă.

„Sunt un firicel de praf. Mai e cineva firicel de praf? Putem sa ne adunam mai multi si sa-i facem praf si pulbere?”, a scris pe pagina sa de Facebook şi jurnalista Melania Medeleanu, actualmente implicată în acţiuni civice pentru ajutorarea copiilor.

Prezent duminică seară la o emisiune TV de casă, Darius Vâlcov i-a atacat pe manifestanţii care apără în stradă statul de drept şi democraţia din România:

„De cine suntem numiţi extremişti? De #Rezist, Antifa de România? Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”, a declarat Vâlcov, condamnat deja în primă instanţă la opt ani de închisoare cu executare pentru corupţie.

Declaraţiile sale au fost susţinute şi de Liviu Pop, fost ministrul al Educaţiei, poreclit şi „genunche” pentru stângăciile în exprimare.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările