Mârlănie în direct: „Muierile alea două de la PNL”

2
607

Ziaristul Sorin Ovidiu Bălan a rămas cu obiceiurile proaste de la OTV, pe care le manifestă şi în cadrul ospitalier de la Antena 3.

Postul de propagandă al lui Dan Voiculescu îl invită tot mai des, pentru că Bălan are un discurs radical anti-justiție şi pro-infractori.

Sâmbătă, Bălan a folosit o expresie impardonabilă pentru un studio TV: „muierile alea două de la PNL” – referire la Raluca Turcan şi Alina Gorghiu. Moderatoarea Sabina Iosub i-a cerut să reformuleze, dar invitatul a aburit-o.

Prestația de sâmbătă i-a atras o invitație şi duminică, la emisiunea Mirelei Voicu. De data asta, Bălan nu s-a mai referit cu „muierile” de la Opoziție, ci a descoperit buricul pământului. Unde? Chiar aici, în Carpați. Poate chiar sub tălpile sale mârlăneşti.

„România este centrul lumii, pentru că sunt foarte multe lucruri care nu se pot explica. Noi suntem aici de la începutul lumii.”

Mai grav: unii dintre noi sunt mârlani de la începutul lumii.

2 COMENTARII

  1. Eu pot explica mârlăniile celor de la lartrina3 inclusiv a acestui porc plătiți de proștii de români și dacă insistă inexplicabilul existenței lor se poate explica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here