Acasă Politică "Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la prezidențiale". Anunțul a fost făcut...

„Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la prezidențiale”. Anunțul a fost făcut de baronașul de Teleorman

Președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu (foto), a anunțat:

„Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la prezidențiale”.

Pare a fi un anunț-test, dat fiind că nu a pornit de oriunde, ci din Teleorman. Şi nu de la oricine, ci de la omul de încredere al lui Liviu Dragnea, pus de acesta să gestioneze județul conform intereselor sale personale.

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a încercat să relativizeze anunțul. „În mod sigur e o dorință a lui Dănuț Cristescu, după cum e şi dorința mea. Dar PSD n-a luat încă o decizie în privința alegerilor prezidențiale. Mai sunt şi nenorocitele alea de dosare, prin care statul paralel încearcă să-l blocheze pe Liviu Dragnea”.

Dragnea are cotații catastrofale în sondajele de opinie. El nu trece de 6-7% ca intenție de vot pentru prezidențiale, fiind mult sub cota partidului, care se află în jurul a 24-25%.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Liviu Dragnea , sa TUI minte trei cuvinte : infractorii, BORFASII OUT din politica! Dumneata visezi cai verzi pe pereții sediului PSD ( luxos nu , in zona exclusivistă , asta a fost măreț al dumitale ? ) sa ne duci fin fundatura! Nu o sa Reușești @ maestre” ești un zero in politica! Ne-ai făcut de ras in Europa!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările