vineri, aprilie 12, 2024
AcasăPariuri sportiveLa Wimbledon plouă cu… bani! Câștig de 50.000 de lei pentru un...

La Wimbledon plouă cu… bani! Câștig de 50.000 de lei pentru un jucător super-curajos și super-inspirat

-

Wimbledon 2022 îi îmbogățește și pe pariori. Unul inspirat este mai bogat cu aproximativ 10.000 de euro, după ce a mizat pe 13 evenimente, printre care și meciuri de la Grand Slam-ul londonez.

Deși evenimentele fotbalistice nu sunt la mare căutare în această perioadă, sunt și competiții în desfășurare. Cea mai importantă este însă cea de tenis, mai exact Wimbledon 2022. Cu ajutorul lor se câștigă și acum premii uriașe la Superbet. Un parior inspirat a mizat pe 13 evenimente și a obținut 49.425 de lei.

Wimbledon 2022 a contribuit masiv la premiul de aproximativ 10.000 de euro

Pariorul nostru a riscat serios pentru marele premiu. A mizat 350 de lei pe 13 evenimente la care nu mulți s-ar fi gândit. Dacă meciurile de la Wimbledon 2022 se știu în mare parte, partidele de fotbal s-au disputat și între echipe obscure.

În cazul pariorului nostru, acesta a beneficiat din plin și de prima de performanță pentru pariori oferită de Superbet, care s-a ridicat la peste 14.000 de lei. Aceșta creşte însă progresiv cu numărul de evenimente pe care le joci și poate ajunge să-ţi dubleze sau chiar tripleze câştigurile, dacă mergi pe mai multe selecţii.

- Advertisement -
Bilet câștigător

Cea mai mare cotă de pe bilet a venit la meciul dintre Taro Daniel și Sebastian Baez, din primul tur de la Wimbledon 2022. Argentinianul s-a impus în trei seturi în fața sportivului nipon, scor 6-4, 6-4, 7-5. Pariorul nostru n-a avut astfel nicio emoție, care a mizat „2 solist” pe o cotă de 1.90.

La polul opus, cea mai mică cotă de pe bilet, 1,28, a fost consemnată pe tabloul feminin de la Wimbledon, la confruntarea dintre Yanina Wickmayer și Lin Zhu. Belgianca s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-2. La fix, având în vedere ca pariorul nostru mizase pe varianta ca Wickmayer „să câștige un set”.

Inspirația nu înseamnă totul, atunci când îți pregătești biletele. Nu uita și de cadourile oferite de Superbet, pentru că doar așa își crești considerabil șansele de a obține un „big win”. Lista celor care se îmbogățesc la pariuri devine din ce în ce mai mare.

- Advertisement -
Bilet câștigător

Patru meciuri de fotbal au contat și ele la premiul de 49.425 de lei

Deși gama de meciuri de fotbal nu este una largă în această perioadă a anului, norocosul nostru a găsit totuși patru partide pe care să mizeze și care să contribuie la câștigul de aproximativ 50.000 de lei.

Acesta a ales varianta peste „1,5 goluri” la un meci la care nu știm cât de mulți pariori s-ar fi gândit. Este vorba despre Racing de Cordoba – Union Sunchales, din al treilea eșalon argentinian. Gazdele s-au impus cu 4-0 și astfel cota de 1,33 s-a făcut verde.

Restul partidelor s-au jucat în prima și în a doua ligă din Suedia. Este vorba despre Malmo – Helsingborgs 2-1, Elfsborg – Varbergs 4-1 și Landskrona – Orebro 2-1. La primele două, pariorul a mizat pe interval goluri „2-5”, iar la ulitmul pe „peste 1,5 goluri”. Toate pronosticurile au fost câștigătoare și au avut aceeași cotă, 1,33.

Ia aminte și profită din plin de stimulentele pe care le oferă Superbet, iar oportunitățile de a te îmbogăți cresc văzând cu ochii!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -