Fotbal nebun: un chinez dă lovitura Barcelonei în minutul 88 și ajută pe Real Madrid să revină în frunte!

0
1802
Chinezul Wu Lei (Espanyol Barcelona)

Mare surpriză în campionatul de fotbal al Spaniei: liderul primelor 18 etape, FC Barcelona, n-a reușit să câștige pe terenul ultimei clasate, Espanyol Barcelona, în derby-ul capitalei Catalunyei.

Meciul Espanyol – FC Barcelona, disputat sâmbătă seara, s-a încheiat la egalitate: 2-2. Gazdele conduceau cu 1-0 la pauză (gol marcat de spaniolul David Lopez, min. 23), dar campioana Spaniei a răsturnat rezultatul în primul sfert de oră din repriza secundă. Responsabili cu golurile au fost sud-americanii, însă nu argentinianul Lionel Messi, ci uruguayanul Luis Suarez a egalat (min. 50) și chilianul Arturo Vidal (min. 59).

Meciul curgea spre o victorie a liderului, dar eliminarea olandezului Frenkie de Jong (min. 75) a lăsat FC Barcelona în 10 oameni, iar Espanyol a egalat în minutul 88, prin chinezul Wu Lei. Intrat în joc în min. 74, asiaticul de 28 de ani a șutat imparabil la colțul lung.

Golul lui Wu Lei a răpit Barcelonei șansa de a fi lider solitar. Cele două puncte pierdute de echipa lui Ernesto Valverde au făcut ca echipa catalană să fie egalată la puncte de Real Madrid, care tot sâmbătă a câștigat cu 3-0 pe terenul concitadinei Getafe.

După 19 etape, atât FC Barcelona, cât și Real Madrid au câte 40 de puncte, diferența de golaveraj fiind nesemnificativă: FC Barcelona + 26 (49-23), Real Madrid +24 (36-12).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* CFR Cluj ține România pe harta fotbalistică a Europei. Cele 19 țări care mai au echipe în competiție. Regine: Spania, Anglia, Germania

Prăbușirea unui brand național: gimnastica feminină. Locul 22 din 24 la Mondiale! „Întreaga societate românească e vinovată”, spune antrenorul Forminte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here