Fishin’ Christmas Pots of Gold: urează-i Moșului „Fir întins!” și îți poate aduce SuperCadouri!

0
97

Dacă ești mulțumit de cadourile pe care Moșul ți le-a adus, poate că ar fi momentul potrivit să-i mulțumești. Alătură-te Moșului la o repriză de pescuit, urează-i „Fir întins!” și norocul poate fi de partea ta!

Dacă preferi să te loghezi online pe platforma Superbet, poți accesa jocul pe site, direct de aici! Dacă vrei să-l descoperi și să-l joci din aplicație, atunci accesează acest link!

De ce e special Fishin’ Christmas Pots of Gold

Atmosferă festivă la pescuit? De ce nu?! Cu Fishin’ Christmas Pots of Gold, ai parte de amândouă, plus SuperCâștiguri potențiale: nu mai puțin de 15.472 x miza!

Santa Flynn, căci acesta este numele Moșului subacvatic, colectează valorile în bani pe care simbolurile sub formă de pește le au atașate. Aceste valori pot ajunge până la sume egale cu 100 x miza.

3, 4 sau 5 simboluri „rotiri gratuite” declanșează 10, 15 sau 20 de rerotiri.

Dacă nu ai răbdare ca speciala să se declanșeze la voia întâmplării, o poți cumpăra. Și să mai spună cineva că Santa Flynn nu e foaaaarte darnic…

Sărbători frumoase alături de cei dragi! Ai grijă de tine și de ei. Deci, pontul e clar: Go Super și distrează-te responsabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here