marți, februarie 27, 2024
AcasăPolitică"Fie ca lumina sfintelor Sărbători să treacă printre gratii și să ajungă la...

„Fie ca lumina sfintelor Sărbători să treacă printre gratii și să ajungă la tine! Să sfârșești ca Escobar, tâlharule!” Mesaje primite Liviu Dragnea după urările de Anul Nou

-

Mesajul de Anul Nou al lui Liviu Dragnea, în care le vorbește românilor despre „demnitate”, „normalitate”, „dreptate”, „prosperitate”, „o viață mai bună”, „un guvern cu adevărat românesc”, a primit peste 1.000 de mesaje în primele 7 ore.

Peste 97% dintre mesaje sunt critice sau de-a dreptul devastatoare la adresa liderului PSD. Majoritatea îi urează „la mulți ani cu executare!”.

Ziaristul Mircea Marian i-a lăsat un mesaj scurt: #exe.

- Advertisement -

Selecție de mesaje, de pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea

Ivlev Raul: Sper să crăpi înainte de Iliescu!

Brooklyn John: Domnule Dragnea, sunteți un adevărat lider. Când o să intrați la închisoare, veți salva o țară. Succes!

Gina Cristea: Așa să îți ajute Dumnezeu, cum îți bați tu joc de poporul ăsta!

- Advertisement -

Pavel Cristian Gocan: Să ai un an pe care-l meriți! Să sfârșești ca Escobar!

Sergiu Lucian Nica: Liviu, calmeaza-te! Până în august fie ajungi la mititica, fie o să fugi în Brazilia.

Ionel Micu: Fie ca lumina sfintelor Sărbători de iarnă să treacă printre gratii și să ajungă la tine!

Razvan Alexandru Constantin: Poate ne faci o bucurie și rămâi în 2018!

Vlad Fierascu: Sper sa îți trăiești restul vieții în închisoare.

Sorin Dumitrache: Arză-te-ar focu’, exact urarea ta îmi lipsea!

Luminita Marcoci: Asa se vede din Maldive???

Andreea Luminaroiu: Ptiu, gunoi infect!

Valer Cutitar: A fost un an greu. Pentru noul An ne propunem să câștigăm lupta cu ciuma roșie, să redăm țării demnitatea și să dăm justiției putere deplină, astfel încât toți nemernicii ăștia, care de doi ani de zile își bat joc de țară și de popor, să ajungă unde le este locul.

Laura Schier: INFRACTORULE!!! Nenorocitule! Vom scapași de tine, fii fără frică!

Maria Asztalos: Să dea domnul să ajungeți unde vă e locul. La mulți ani cu executare!!!

Alin Litra: Toţi ne iubim ţara, doar că motivele sunt diferite. Spre exemplu, tu, Dragnea, iubeşti România pentru că ai putut să furi mult de la ea. Iar acum, deşi ai fost prins şi dovedit, vrei să ramâi cu furaciunea, ba mai mult, vrei să o conduci în continuare. Alţii dorim o ţara cu lideri cinstiţi, sau măcar decenţi, care să fie în slujba noastra. Așadar, DA, lupta continuă, între tine și hoții tăi pe de-o parte, și noi, care nu vă vrem acolo.

Merlusca Paul: La multi ani cu executare, Liviu! Ție și clanului tău mafiot. Să aibă familiile voastre și tot neamu’ vostru, de acum încolo, numai bunăstarea pe care o resimte românul de rând.

Anca Ioana: Mi-e silă să intru pe pagina pușcăriașului ăstuia în devenire. Cică să fii mai bun, mai milos, mai omenos… Cu cine? Cu o lepră ordinară, un poltron și un escroc calificat? Urarea și discursul să i se întoarcă prin epiglotă și să regurgiteze apoi silabă cu silabă, până când va fi sufocat de propriile cuvinte mincinoase.

Alexandra Timofte: Eu îmi doresc ca în 2019 să dispari. Poți să îmi îndeplineti această dorință?

Chiper Adrian Bogdan: Iohannis e la Păltiniș. Face poze cu poporul. Tu de ce faci concediul în alte țări? Ți-e frică să nu arunce oamenii cu bulgări maro și galbeni în tine?

Andrei Popa: La mulți ani cu executare! O să rămâi în istorie drept cel mai mare ticălos din politică!

Tudor Stoian: Să-ți aducă noul an o condamnare lungă, să-ți ajungă, borfașule!

Durbac George: La cât mai mulți ani cu executare, mizerabilule! Ești o pată neagră în istoria României!

Radu Savoiu: Din ’47 ne tot redați demnitatea. O știi p-aia cu „fie ca lumina să ajungă la tine printre gratii”?

Manuela Floroiu: Tâlharilor!!! Blestemați să fiți oriunde v-ați afla! Vinovați de subminarea economiei naționale!

Adi Adrian Remus: Cui faci tu viața mai bună, perversule? Ţie și pușcăriașilor. Oamenii de rând o duc din ce în ce mai rău… care au mai rămas în România.

Sorin Vasioiu: La mulți ani cu executare, drag român!

Andrei Cristian: La mulți ani… Vino aici, în Iad! Te aștept cu drag și cu surprize, surprize… Toți îți doresc închisoare. Eu îți doresc eternitate în Iad!

Viorica Lazaroiu: Ești un ipocrit, un populist, o mizerie. Te doare în… de dragi români.

Serban Sorin: Al treilea an de când ne ducem și mai de râpă, în care suferința poporului meu crește ca o buruiană. Și când mă gândesc că nu este nimeni dispus să ne ridice din mocirla asta, din gulagul acesta înfiorător al unor guvernanți narcomani…

Camil Ionut: Băăă, lasă-mă să mă bucur și eu de masa de Revelion! Sunt sătul până peste cap de tineși de voi din Parlament. Vreau să mănânc liniștit din puținul pe care îl am.

Dorina Zavis: Ne-ai mâncat ficații tot anul, puteai să ne ocolești în ultima zi a anului.
Rămâi acolo unde ești, dacă vrei să se termine iadul. La mulți ani cât mai departe!

Romeo Cojocaru: Dacă ar exista Pinocchio, ar muri de ciudă aflând că tu exiști.

Cristian Negrea: Bă, tu îl puseși pe adminul paginii, fraierul de serviciu, să posteze vrăjeala asta în numele tău, că tu la ora asta ai alte activități cu pițipoanca… numai de dragi români nu îți arde.

Renata Si Lucian: Coaie, îți urez din toată inima „La mulți ani!”. Dar acei mulți ani sa îți fie cu executare, și totodată în acei ani să îți trimitem zilnic câte un tub de vaselină.

Alexandru Aiv: Cum o fi să nu fii apreciat decât de analfabeți şi infractori?

Marius Mihai: Mulțumim, Dragnea! Datorită ție și celor ca tine, ne spunem „La mulți ani!” doar la telefon între frați și familii. De la mii de kilometri.

Ioan Sorin Pamarac: Parazitule, să te bucuri de noul an ca Jimmy Hoffa de sindicat!

Livia Latis: Dacă tot ne urați nouă, românilor de oriunde ne-am afla „La mulți ani!”, ce-ar fi să descoperim CINE și DE CE ne-au gazat în 10 august? Fără să fi atacat Jandarmeria, fără să fi facut NIMIC altceva decât să scandăm împotriva unor incompetenti numiți de dumneavoastră. Să știți că nu aveam în mâini decât telefoane mobile si o sticlă de apă… De ce ne-au gazat jandarmii? De ce ne-au umilit soldații călare cu câini lângă ei încercând să ne intimideze?

Vasile Silaghi: După atâtea laude, mai ai tupeul să vii în fața noastră… Ce om ești tu, derbedeule? Tu ești Satana pe pământ!

Silvian Costache: La mulți ani, Draknus! Să trăiești încă 100 de ani, dintre care 99 după gratii!

Alex Frunza: Când începeți cu pomenile electorale? Am nevoie de o găleată și niște făină…

Razvan Serbanoiu: E scris din Teleorman mesajul sau România nu e demnă să îți petreci Revelionul?

 

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Grigore Cartianu, vă citesc de multă vreme, aveți dreptate de cele mai multe ori, dar vă ofer o viziune echidistantă: puterea de acum este detestabilă fiindcă a făcut numeroase lucruri condamnabile, însă nici cea dinainte, nici cea care va veni n-a fost / nu va fi mult diferită. Opoziția actuală nu este mai brează decît guvernarea de acum – știm cu toții asta, e deja un truism – și nici Liviu Dragnea nu este cel mai mare demon al României. Hoți, mincinoși, profitori și lichele asemenea lui Dragnea sînt (și vor fi) în toate partidele. Și acest lucru îl știe toată lumea. De aceea, nu cred că se mai poate schimba ceva acum în mod radical. E bună și critica acerbă, invectiva pamfletară sau pledoaria principială, dar să punem accentul, mai cu seamă în anul acesta, pe un lucru simplu și fundamental: prezența la vot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -