Emoții mari pentru Dinamo! Se joacă Final Four

0
171

Urmează un weekend cu emoții la cote maxime pentru Dinamo și fanii săi. Pe 25 și 26 mai, este programat Final Four-ul Ligii Europene la handbal masculin.

Prezența între cei mai buni ai Europei e o reușită în sine pentru echipa din București, care poate să producă surpriza.

Așteptând victoriile

Cu siguranță că, la începutul sezonului, prezența în ultimul act al competiției europene era un vis frumos. Poate că i-a ghidat pe Dulăi în momentele mai puțin prielnice. Și iată că la sfârșitul lui mai, jucătorii lui Dinamo sunt la Hamburg, alături de trei echipe de top din Bundesliga. De altfel, campionatul din Germania este atât de puternic, încât în ultimii 20 de ani a ratat doar de două ori trofeul acestei competiții.

Cu cine se bate Dinamo? Sâmbătă, de la ora 16.00, o întâlnește pe Flensburg în meciul care sparge gheața. În istoricul partidelor directe, Flensburg s-a impus de fiecare dată la o diferență generoasă. Echipele au jucat împreună în grupele Ligii Campionilor 2021-2022, iar germanii au câștigat cu un avantaj de 7, respectiv 8 goluri.

Bineînțeles că finala mare este scopul suprem. Dacă ajunge până acolo, Dinamo o va întâlni pe învingătoarea din confruntarea Rhein-Neckar versus Fuchse Berlin, campioana en-titre.

Ce-i recomandă pe Dulăi pentru o asemenea performanță? Au portarul cu cele mai multe parade ale actualei ediții – Vladimir Cupara, dar și pe golgheterul acestui sezon – Andrii Akimenko.

În plus, elevii lui Xavi Pascual au câștigat toate partidele din play-off-ul Ligii Europene, reușită care i-a condus spre o prezență în premieră în Final Four.

Oricare ar fi deznodământul, dinamoviștii au doar de câștigat – ori un trofeu, ori o experiență de top.

Vezi cotele pentru Final Four!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.