Dezvăluiri-şoc ale lui Ponta despre Dragnea: „Îl băteai la cap pe Maior să o angajeze pe iubita ta la SRI. I-ai cerut lui Coldea să-l roage pe Iohannis să te pună premier”

0
15426
FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Fostul premier Victor Ponta i-a răspuns liderului PSD, care a susţinut că Pro România este un partid făcut de ”securişti”, respectiv de George Maior şi Florian Coldea. Ponta a scris pe Facebook lucruri care arată adevărata faţă a lui Dragnea: slugarnic cu „statul paralel”, combinator pentru presupuse amante angajate tot la „statul paralel”, sforar în justiţie doar pentru interesul personal.

”Liviu-iar te scarpini la bubă? Eu nu mai am nici timp nici chef de mizeriile şi lăturile în care trăieşti tu cu bufonii şi metresele tale-dar oamenii trebuie să ştie adevărul!

1. Îmi aduc aminte că tu tăiai porcul la vila T14 a SRI şi alergai mesenii cu şoriciul 
  
 2. Îmi aduc aminte că tu ai comandat vin scump din America să îl faci cadou lui Florian Coldea de ziua lui să îl impresionezi / şi după alegerile din Decembrie 2016 tu ai fugit la Coldea să îl rogi să îl convingă pe Iohannis să te pună Premier 
  
 3. Îmi aduc aminte că tu îl băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI (că erai căsătorit nu contează că tu eşti cu «familia tradiţională») şi tot explicai că ea ştie ruseşte că a studiat la Moscova 
  
 4. Să îmi aduc aminte că în ziua în care ai fost prima dată condamnat de ÎCCJ în 2015 ai venit la mine în birou şi m-ai bătut la cap să mergem la «băieţi» la SRI să le ceri ajutorul la recurs?”
  
”Nu vrei să schimbi placa asta şi să ne spui în 2018 din banii daţi de la Buget la PSD de câte ori ai plătit zborurile cu avioane şi elicoptere private pentru tine şi noua iubită? Dacă te scarpini singur la bubă te pot ajuta!”, a scris Ponta pe Facebook.

Foto: Inquam Photos/ George Călin

CITIŢI ŞI:

Dragnea, atac la alianţa USR-PLUS şi la Pro România: „Securiştii şi-au făcut partide”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here