Derby-ul SuperDefensivelor lui Mutu și Hagi în Rapid – Farul. Vezi Oferta Superbet și alege inspirat!

0
143

Rapid – Farul Constanța, SuperDerby-ul etapei a 15-a din SuperLiga 2022-2023, se joacă vineri, de la ora 20.30. Confruntarea pune față în față cele mai bune echipe ale primei părți din actualul sezon, dar și două SuperDefensive care i-au dus pe Hagi și Mutu pe primele două locuri ale clasamentului.

Rapid – Farul e meciul de referință al rundei, o SuperPartidă care se joacă pe Superbet alături de Streaming Exclusiv, SuperCote, SuperPariuri și Pariuri Speciale!

Cei mai mari decari au defensive de fier

Surprinzător pentru mulți specialiști din fotbalul intern, ediția 2022-2023 a Farului Constanța a scos în evidență o altă față a echipei de la Malul Mării. Dacă în anii trecuți Hagi ne obișnuise cu o echipă foarte tânără, orientată doar pe atac într-un 4-3-3 marcă înregistrată, actualul sezon al SuperLigii a reprezentat o transformare evidentă.

În timp ce linia de atac, cu Denis Alibec și Louis Munteanu în postura de lideri, a produs 27 de goluri în 14 meciuri, cele mai multe din competiția internă, surpriza vine din punct de vedere defensiv: cu Ionuț Larie cel mai experimentat fundaș, Farul a primit doar 10 goluri!

Vezi Cotele Speciale Superbet pentru Rapid – Farul și alege inspirat!

Dincolo, Adi Mutu pare că merge pe linia foștilor mari atacanți care acordă o atenție sporită organizării defensive, cu doar 9 goluri primite în primele 14 meciuri. De altfel, Rapid (0,64 goluri primite pe meci) și Farul (0,71 goluri primite pe meci) au cele mai bune sisteme de apărare din SuperLigă.

Surprinzător, SuperDuelul marilor decari ai fotbalului românesc e, mai degrabă, unul tacticizat, cu focus pe apărări sigure!

Pitu și Ioniță, playmakerii așteptați să iasă în față

Dacă din punct de vedere defensiv lucrurile sunt cât se poate de bine puse la punct, omogenitatea și imaginația sunt la ele acasă în liniile de atac imaginate de Adrian Mutu și Gică Hagi.

Dacă atacanții Dugandzici, Luckassen (la gazde) Alibec sau Munteanu (la oaspeți) au misiunea clară de a înscrie goluri importante, rolul de play-maker, omul care dirijează tot ce înseamnă ritm și creativitate în treimea adversă, le revine lui Alexandru Ioniță și, respectiv, Alexi Pitu.

Primul are unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei, cu două goluri și patru pase decisive în oferite în primele 14 meciuri, în timp ce al doilea s-a transformat în fotbalistul dorit de Hagi, iar cifrele sale arată, de asemenea foarte bine: două reușite și cinci assist-uri pentru coechipierii din linia de atac.

Doi fotbaliști din cale afară de tehnici, cu centrul de greutate jos și o capacitate rară de a scoate om din joc, Ioniță și Pitu vor fi punctele centrale ale unui meci care anunță un SuperSpectacol în Giulești!

Inspiră-te pentru SuperBilete în SuperSocial

În rețeaua de socializare a pariorilor din aplicația Superbet poți copia, pe orice mize dorești, pariurile plasate de ambasadori Superbet, jurnaliști de top și tipsteri valoroși!

Instalează aplicația Superbet și vino în SuperSocial!

GO SUPER cu pariurile pe SuperLigă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here