vineri, mai 24, 2024
AcasăJustițieDeputatul-mitralieră nu se lasă: "Voi propune în CEx al PSD suspendarea lui...

Deputatul-mitralieră nu se lasă: „Voi propune în CEx al PSD suspendarea lui Iohannis pentru 7 zile”

-

Cătălin Rădulescu, aşa-numitul „deputat mitralieră”, demonstrează că nu ameninţă de florile mărului. Pe seară, a revenit cu o declaraţie fermă pentru Mediafax legată de suspendarea preşedintelui Iohannis.

„Dacă mă invită în Comitetul Executiv o să propun acest lucru (suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis – n.r.). Trebuia suspendat de vreo 2 ani de zile. Deci un preşedinte care nu respectă Constituţia României şi îşi bate joc şi de Constituţie şi de Parlament şi, în general, de ce hotăresc cetăţenii într-un anumit moment, că îi place că nu îi place aceasta este hotărârea poporului român. În momentul în care dânsul refuză nejustificat anumite chestiuni sau în interesul propriu, cum a fost cu procurorul general sau numirea şefei de la DNA, sigur că atunci, conform Constituţiei trebuie să iei o decizie. Şi atunci eu voi propune suspendarea, cu un termen de 7 zile, am zis eu că este un termen rezonabil, în care cel care se duce şi îl înlocuieşte să poată să facă ceea ce ar fi trebuit să facă dânsul conform Constituţiei”.

Aparent, „Mitralieră” e bufonul partidului, însă Liviu Dragnea exact de aşa ceva are nevoie. De oamenii care ştiu ce are el nevoie şi care, din slugărnicie sau interes personal, pot face o propunere oficială în PSD.

- Advertisement -

Suspendarea preşedintelui e doar una dintre ele. Nimic nu împiedică PSD să voteze aşa ceva în Cex.

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Iohannis va fi suapendat abia dupa ce Dragnea va fi amnistiat si i se va sterge condamnarea si va putea fi premier. Atunci Tariceanu ca presedinte interimar il va propune pe Dragnea premier. Cind va reveni Johannis il va gasi instalat pe Dragnea premier.
    Inteligent, nu?

  2. Vedeți ce creaturi satanice au votat argeșenii? Dacă judecătorii ar fi fost corecți, profesioniști, nu scursuri gen Costiniu,Terceanuborcea și derivatele, mitralieră ăsta zăcea în pușcărie unde-i locul jivinelor criminale. Nu condamnare cu suspendare, nu ales în parlament un escroc patologic . Aghiuță-mitraliera vrea suspendarea președintelui ales de peste 6 mil.de români. Tot partidul lui de jegoși ,votat de prostimea care tine țara în ev mediu,a adunat peste 3 mil..Dar el/ei pot… și au acaparat țara… fără amnistie și grațiere…au câștigat îngenunchind partea frumoasă, cinstită,europeană a țării.

  3. CATALIN, JEG IMPUTIT AI UITAT CAT TE-AI CHINUIT SA TRECi LA ANATOMIE, JEGULE? AI FOST CU FRATELE MEU IN GRUPA BESTIE! ERAI PROSTUL GRUPEI… ACUM ESTI TARE? CREZI CA NUMAI TU AI PUS MANA PE ARMA, GUNOIULE? TE INSELI, LEPRA BOLSEVICA ! O SA VINA VREMEA CAND VA VOM VANA CA PE HOTII DE CAI! NU NE VETI PUTEA ANIHILA PE TOTI CHIAR DACA CRIMINALII PE CARE II PLATITI SA UCIDA – JANDARMERIA ROMANA –- V-AU JURAT CREDINTA PANA LA MOARTE! CE O SA FACETI, O SA OMORATI MILIOANE DE OAMENI PT A VA APARA INFRACTORII?
    PT A SCAPA DE CRIMINALII PSD-ALDE SI A CURATA TARA DE NEOBOLSEVISM VA TREBUI SA LUPATAM CU ARMA IN MANA IMPOTRIVA CRIMINALILOR DIN JANDARMERIE – ARMATA LUI DRAGNEA! VIOLENTEI JANDARMERIEI TREBUIE SA II RASPUNDEM CU VIOLENTA MAXIMA! ACESTI CRIMINALI TREBUIE SA INTELEAGA CA NU VOR PUTEA SA IL IMPUNA PE CRIMINALUL DRAGNEA CA SULTAN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -