marți, februarie 27, 2024
AcasăDezvăluiriDeputatul-mitralieră, impostor cu rol determinant. De 14 ani, îi plătim indemnizație de...

Deputatul-mitralieră, impostor cu rol determinant. De 14 ani, îi plătim indemnizație de revoluționar escrocului care acum distruge legi

-

70.000 de euro a încasat până acum, drept indemnizație de revoluționar, parlamentarul Cătălin Rădulescu, zis şi „deputatul-mitralieră”. 5.000 de euro pe an, 14 ani la rând. Și escrocheria merge mai departe. Recorder.ro i-a studiat dosarul de revoluționar și a găsit lucruri scandaloase.

Recorder.ro: „Dosarul de revoluționar al lui Cătălin Rădulescu e plin de declarații care se bat cap în cap. Niciun alt participant la evenimentele din 1989 nu a confirmat faptele de vitejie pe care le-a înșirat în cele două declarații date în 2004 și 2016. Deputatul PSD n-a avut minima curiozitate de a citi o cronologie a evenimentelor din decembrie 1989, înainte de a așeza pe hârtie propriile mărturii. Așa se face că Rădulescu rescrie, pe alocuri, istoria pentru a se potrivi mai bine cu invențiile sale. Nu știe nici măcar în ce zi a căzut Ceaușescu, iar când vine vorba de participarea sa la Revoluție își localizează acțiunile în orașe diferite de la o declarație la alta. În 2004 susținea că a făcut Revoluția în Pitești, iar în 2016, când revoluționarii au fost reverificați și criteriile au devenit mai aspre, spunea că a luptat în Timișoara și București”.

Cătălin Rădulescu e deopotrivă impostor și escroc. Se translatează în timp și spațiu cu o dexteritate uluitoare: deși era medic la spitalul orășenesc din Câmpulung Muscel, în ultima declarație de revoluționar se plasează la Timișoara pe 17-18 decembrie 1989, la mitingul lui Ceaușescu din București pe 21 decembrie, pentru ca pe 22 decembrie să ia cu asalt Județeana de Partid din Pitești. În prima declarație era viteaz doar la Pitești, suficient ca să înhațe indemnizația. Când n-a mai fost suficient, pentru că s-a schimbat legea, fantoma lui „Mitralieră” a început să bântuie prin orașele-martir ale Revoluției. O lungă serie de minciuni și răstălmăciri, cu grave falsificări ale istoriei acelor zile.

- Advertisement -

Deputatul-mitralieră s-ar încadra perfect la fals și uz de fals, dar tot el face relative articolele Codului Penal, pe care le schimbă acum, în calitate de parlamentar, cum îi dictează interesele și i-o cere partidul.

După inventatele fapte de vitejie din decembrie 1989, deputatul-mitralieră e nevoit să fie erou și în decembrie 2018, când – zice el – e atacat de ziariștii statului paralel. Dovada irefutabilă a martirajului său o reprezintă aceste dezvăluiri.

Citiți povestea completă AICI.

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. Asta este o dovada ca impostura este posibilă în România. Nu exista mecanisme eficiente de depistare și pedepsire a excrocilor. Legislația este fie prost conceputa, fie nu se aplica. In plus, escrocii beneficiaza si de o atitudine regretabilă de indiferență a multora dintre noi, care nu iau atitudine impotriva si nu se implica in curățarea societății de aceste „rebuturi umane”, izolandu-se in „turnurile lor de fildes”, într-o lehamite cu efect de bumerang. După cum se știe, lipsa unei reacții negative duce la pierderea controlului intr-un sistem social dat, cu efecte potențial distructive pentru acesta. Cine sancționează derapajele instituțiilor statului? Se pare ca nimeni.

  2. Ce revolutie la Pitesti?Este o minciuna.Au intrat in sediul Prefecturii si au inceput sa arunce pe geamuri diverse obiecte,carti manifestindu-si revolta.Si au pus mana pe putere,PCR esalonul II.
    Dupa modificarile pe care le-au facut in legi ,daca ii faci reclamatie nu rezolvi nimic.

  3. Toata structura fsn-psd se sprijina, e cladita pe asemenea specimene promovate, sustinute de kgb-istul ilici-Iliescu. El, ilici-Iliescu este autorul cel putin moral al dezastrului instaurat in Romania in Ianuarie 1990.

  4. O javra hoata psdoasa, te apuca disperarea, daca le mai vad si pe fufele-alea hoate si corupte venind in Romania si dandu-se victime, cred ca-mi fac valiza! Totusi, nu cred ca nu le dau drumul costaricanii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -