VIDEO. Dăncilă, mintea de pe urmă: recunoaşte că spune prostii când vorbeşte fără hârtii în faţă!

5
2775

Am trăit s-o vedem (auzim) şi pe asta! Dăncilă recunoaşte de la tribuna Parlamentului României că spune prostii când vorbeşte liber!

„Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte.”, a declarat Viorica Dăncilă de la microfonul Parlamentului.

Când şi-a dat seama că a recunoscut pe faţă ce ştie o lume-ntreagă, a dat-o la-ntors susţinând că se referea la deputatul PNL Florin Roman.

„Dumneavoastră aţi vorbit liber şi aţi spus numai prostii. La dumneavoastră mă refeream domnule Roman. Sunteţi prea jos ca să pot să vă răspund”, a spus Dăncilă.

Deputatul PNL Florin Roman a spus, în plenul Camerei Deputaţilor, că guvernanţii au refuzat majorarea alocaţiilor de la 1 martie, au îngheţat punctul de pensie, au scumpit ratele la bănci şi au majorat facturile românilor.

„Vrem să ne adresăm prim ministrului de facto al României, domnul Liviu Nicolae Dragnea, care fuge, da’ vine vremea când va trebui să nu mai fugiţi. Aţi furat banii copiilor refuzând majorarea alocaţiilor de la 1 martie, domnule Dragnea, aţi tăiat pensiile prin îngheţarea punctul de pensie începând cu 1 ianuarie, aţi furat o pensie fiecărui pensionar, aţi scumpit ratele la bănci, aţi majorat facturile (…)”, a afirmat Florin Roman.

Roman a spus că Dragnea se pregăteşte să fure pilonul II de pensii şi a pus ochii pe „aurul românilor”.

„Asta faceţi voi, daţi cu o mână şi luaţi cu două. Unde-s banii, hoţilor? În şpăgi, în comisioane, în spăgi pe care le daţi prin cimitire, în spăgi pe care le daţi prin tablouri.. Aţi introdus 184 de taxe noi, aţi minţit românii că nu veţi introduce nicio taxă nouă şi aţi pus biruri noi pentru că vreţi să luaţi şi pielea, dar şi aerul pe care-l respiră fiecare român. În final vă solicităm să abrogaţi şi să plecaţi. Domnule Dragnea, elicopterul vă aşteaptă pe terasă. Drum bun şi până la Târgovişte să aveţi ce vă trebuie”, a mai spus Roman, citat de Digi24.ro.

5 COMENTARII

  1. In țările civilizate cu democrație consolidata partidele aflate la putere și din opoziție pregătesc din timp candidați pentru funcția de prim ministru. La noi in România se merge pe principiul pe repede înainte , se cauta cu disperare orice persoana dispusă sa fie numita in aceasta funcție pentru ca este și o chestiune de timp. In felul acessta nu vom avea candidați sa întrunească o serie de calități din păcate la niu lasă de dorit.
    Pana atunci când vom avea și instituții solide și candidați care sa întrunească o serie de calități va mai curge apa pe Dâmbovița !

    • Stimate domn, nu mai fiti atat de suparat…Guvernul Dancila este atat de jos, incat s-ar gasi 100 de Premieri si ministri mai buni…Iar PSD-ul nu va pleca mai devreme , pana nu distruge Romania..Iar asta o stim cu totii, inclusiv Opozitia, care nu are cum sa-i dea jos…mai ales cand ultimile sondaje spun ca prezenta la europarlamentare a bravilor cetateni inteligenti care nu voteaza PSD va fi mult mai slaba, dupa tot dezastrul pe care il face PSD-ul….

  2. Ca la şcoală. Evident marii profesori nu citesc de pe hârtiuțe cu parfum de fructe de uitare reguli sau legi nu prea blânde. Femeia Viorica Dăncilă are probleme. Cu logica unui şir informațional ci care copiii se obișnuiesc prin clasa a VII-a. Vinde bine gogoșile citind fițuicile primite ca lucrări de doctorat despre anii dumisale de bine. Lumea ar muri fără asemenea specimene. Nu e un bine a fura timpul din grațiile sale degeaba. Omul bun este un măr cu fructe mere curate şi sănătoase. Femeia Viorica Dăncilă nu vede bine ce urgie lasă în urma sa, un rău de fi nobil arab pe pământ israelian de care ea nu se simte legată în anii care au fost sau vin. Magia unui Crăciun ferește omul de chin. Ea nu vorbeşte limba. Nicio limbă. E limbă de lemn şi pare a fi şi mare remușcare. În ce limbă mă întreb zilnic. Nici eu nu ştiu acum, imediat, dar drama ei e silnicia de a primeni cuvintele pe linia de moralitate. A face din război o parte de menire. De rele nici vorbă, nu le recunoaște. Treburile ei sunt sarea pe un trup scuturat de friguri. Pare lumină dar e marele întuneric de cum a pus mâna pe puterea sufletului meu.

    Doamna crede în parte în Dumnezeu. Face cruci mari se vede un stăpân pe ore, pe bani şi pe corupția din cadrele legale. Obiceiul meu este o critică opulentă. Reală şi Regală. Educația spune totul. Face parte din crezul cu nebuni. Din Marea cu forțe oculte în asasinare. Ea nu este un criminal surpat la minte. E sigură pe sentimente şi vede doar lumina mea. Doamna Viorica Dăncilă nu e un jumate de om şi aici mă critic pe mine însumi. Sunt un ou… sunt un mare bou ecumenic.

    12 Martie 2019 ora 15:39

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here