luni, februarie 26, 2024
AcasăNewsDăncilă bate câmpii în Parlament. Vorbe goale, pe dos faţă de faptele...

Dăncilă bate câmpii în Parlament. Vorbe goale, pe dos faţă de faptele sale

-

Premierul Vasilica Dăncilă ţine la această oră un discurs în parlament prilejuit de preluarea preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene de către România, de la 1 ianuarie 2019.

„Vă cer unitate. Să fim în primul rând români, în următoarele şase luni, să avem grijă ce spunem şi ce facem. Nu vom fi mai prejos decât alte ţări. Să lăsăm deoparte orgoliile şi luptele politice. Nu mai trebuie să existe cetăţeni de rangul I şi cetăţeni de rangul II. România îşi doreşte să fie tratată cu respect în UE. O Europă a convergenţiei, securităţii, valorilor comune„, a  spus Dăncilă, de la tribuna Parlamentului României.

Declaraţia vine în totală contradicţie cu acţiunea politică a guvernului PSD-ALDE. Represiunea din 10 august organizată exact de acest guvern împotriva populaţiei paşnice este împotriva valorilor europene, fapt demonstrat şi de Rezoluţia PE împotriva guvernului acuzat de atac la drepturile cetăţenilor. De asemenea, tot guvernul Dăncilă este parte din atacul la statul de drept, taxat şi el la fel de grav în ultimul Raport MCV.

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. OAU!!!! CATA IPOCRIZIE !!! CAT FARISEISM !!!
    Tocmai dansa care de la tribuna PE s-a ratoit la UE si le-a vandut „GOGOSI’cu privire la protestul din 10 august , cu Legile justitiei si cu toate actiunile care vizeaza atacul asupra statului de drept.Fiinta aceasta chiar crede ca toti avem acelasi IQ ca al ei ?

  2. Toti derbedeii si nesimtitii analfabeti si needucati au fost pusi de dobitocii care i-au votat in fruntea tarii, dupa chipul si asemanarea lor..Pe vremea comunismului odios, taranii erau inculti, chiar analfabeti saracii, dar aveau inteligenta si demnitate!!!!Respectau scoala si idealul lor era sa-si ia de la gura sa isi trimita copiii sa invete carte!!Taranii de azi, mai ales taranii de la oras, sunt plini de ei si de prostia lor si considera ca daca i-a facut Dumnezeu nu trebuie decat sa manance, cu orice pret, chiar daca aduna de pe jos!!!!!Atat!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -