Daddy are un „frate” în Oceania. Uniunea România-Vanuatu. Singura ţară din lume cu justiţie tip Dragnea-Tudorel Toader

3
2238

În 2015, Marcellino Pipite, preşedintele Parlamentului de la Port Vila, capitala Republicii Vanuatu, a fost condamnat pentru corupţie. Profitând de faptul că preşedintele ţării era plecat peste hotare, Pipite s-a autograţiat, iertându-i totodată şi pe cei 13 colegi parlamentari alături de care a fost condamnat după ce au primit mită. Apoi, Pipite s-a folosit de aceleaşi puteri pentru a-l suspenda pe avocatul poporului, anunţă comisarul.ro.

Din moment ce s-au terminat statele din UE şi din lumea civilizată, ministrul Tudorel Toader (dirijat din spate de Dragnea şi Tăriceanu) a reuşit după mari eforturi să descopere, la capătul lumii, o ţară din care să se inspire pentru a modifica situaţia justiţiei din România: Vanuatu, din arhipelagul Oceaniei. El a anunţat azi că va da ordonanţa tip „Vanuatu”:

„Dăm OUG pentru repunerea în termen a tuturor celor care au fost condamnaţi de către complete nelegal constituite şi vor putea face contestaţie în anulare, repuşi fiind în termen prin ordonanţă, iar instanţa, în complet legal constituit, va judeca”, a declarat ministrul Justiţiei.

”Am pregătit un proiect de OUG pentru repunerea în termen a tuturor celor condamnați de către complete nelegal constituite și vor vor putea face contestație în anulare, iar instanța îi va judeca. OUG pentru contestația în anulare de către cei condamnați definitiv care au pierdut termenul de contestație. Eu propun soluția, am făcut draftul, doamna premier va decide”, a mai spus Tudorel Toader, fericit că mai există o ţară pe Planeta Pământ cu justiţie ca a sa.

Vanuatu este o ţară insulară din Oceania, la 1700 kilometri distanţă de Australia. Are o populaţie de doar 250.000 de locuitori şi nu contează în privinţa statului de drept.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here