vineri, mai 31, 2024
AcasăServiciiCum creşti eficienţa angajaţilor prin utilizarea unui mediu informatic integrat

Cum creşti eficienţa angajaţilor prin utilizarea unui mediu informatic integrat

-

Deși diferite prin obiectul lor de activitate, companiile – mai mari sau mai mici – pot fi integrate în funcție de relațiile de afaceri pe care le au, dar și de modelul pe baza căruia sunt organizate într-un holding, de exemplu.

Pentru o bună integrare, este nevoie de soluții profesioniste, de tip sistem CRM (Customer relationship management / Managementul relațiilor cu clienții), capabile să aducă pe aceeași platformă companii din domenii diferite, cu istoric diferit și cu clientelă sau furnizori diferiți.

De asemenea, pot fi integrate profesionist departamente diferite din cadrul aceleiași companii sau companii diferite din cadrul aceluiași holding.

Soluția Charisma soft CRM Romania se bazează pe tehnologie Microsoft Dynamics CRM și unifică toate informațiile legate de partenerii unei companii, indiferent  de industria în care activează. Procesele departamentelor de vânzări, marketing și suport clienţi sunt inter-conectate prin intermediul funcționalităților de tip CRM.

- Advertisement -

Beneficii:

  • Creşte eficienţa angajaţilor datorită utilizării unui mediu informatic integrat.
  • Charisma soft CRM Romania powered by Microsoft Dynamics unifică toate informațiile vehiculate în departamentele de vânzări, marketing și suport clienţi.
  • Eficientizeaza costurile şi crește eficienţa angajaţilor, toate acestea traducându-se în dezvoltarea loialității clienţilor, creşterii veniturilor, furnizării de servicii consecvente şi de calitate.

Caracteristici:

  • Urmărește şi valorifică clienţii potenţiali, dar şi oportunităţile ivite în procesele de business ale companiei.
  • Reduce timpul alocat procesului de vânzare şi creşte numărul de vânzări.
  • Eficientizează procesul de marketing şi promovare, segmentează rapid clienţii şi potenţialii.
CRM – Marketing

CRM – o piață globală de 69 de miliarde de dolari

Customer relationship management (CRM) – Managementul relațiilor cu clienții (CRM) – este un proces în care o afacere sau o altă organizație își administrează interacțiunile cu clienții, utilizând de obicei analiza datelor pentru a studia cantități mari de informații.

Sistemele CRM colectează date dintr-o serie de canale de comunicare diferite, inclusiv site-ul web al unei companii, telefon, e-mail, chat live, materiale de marketing și, mai recent, rețelele sociale. Acestea permit companiilor să învețe mai multe despre publicul-țintă și despre cum să răspundă cel mai bine nevoilor acestuia, păstrând astfel clienții și stimulând creșterea vânzărilor.

CRM poate fi utilizat cu clienții din trecut, cu cei prezenti sau potențiali. Conceptele, procedurile și regulile pe care o corporație le urmează atunci când comunică cu consumatorii săi sunt denumite CRM. Această conexiune completă acoperă contactul direct cu clienții, cum ar fi operațiunile de vânzări și servicii, prognoza și analiza modelelor și comportamentelor consumatorilor, din perspectiva companiei.

- Advertisement -

Potrivit Gartner, dimensiunea pieței globale CRM este estimată la 69 de miliarde de dolari în 2020.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -