VIDEO. Contre între Grigore Cartianu şi „suedezul” anti-PSD. „Răzvane, ţi s-a urcat plăcuţa la cap?”

5
9393

„Suedezul” cu plăcuţele anti-PSD a fost invitat în prima emisiune TV din studioul ziaristii.com, unde a dezvăluit că băiatul său a suferit o traumă la audierile de la Poliţie, din vara anului trecut, din Capitală.

Răzvan Ştefănescu, aflat în vizită în Bucureşti pentru formalităţile necesare candidaturii sale ca independent la alegerile europarlamentare, a avut o dispută cu jurnalistul Grigore Cartianu pe tema candidaturii la alegerile din mai.

Cartianu, care consideră că o candidatură în plus din tabăra anti-PSD ia din voturile opoziţiei. a avut o postare acidă pe Facebook la adresa lui Răzvan Ştefănescu. „Răzvane, ţi s-au urcat plăcuţele la cap”, a scris jurnalistul pe Facebook.

El a intervenit şi în emisiunea realizată de Laurenţiu Ciocăzanu cu „suedezul” cu plăcuţe. „Răzvan, eu nu cred că ai şanse să intri în Parlamentul European”, a spus jurnalistul. „Dacă reuşesc să adun semnăturile, Grigore, cu siguranţă că adun mai mult de 5.000 de voturi”, a reacţionat Răzvan Ştefănescu.

Vezi discuţia dintre cei doi în video-ul de mai jos, de la minutul 30:20.

5 COMENTARII

  1. Sincere FELICITARI, pt.prima emisiune TV din studioul ziaristii.com(suntem cititori fideli, de la primul articol aparut in ziaristii.com). Va dorim s-aveti SUCCES , Laurentiu Ciocarzanu, alaturi de Grigore Cartianu, Oreste Teodorescu, Oana Stanciulescu!, Sabin Orcan si toti ceilalti care va sunt alaturi.

    • Da, cu exceptia lui Sabin Orcan. Nu poti sa fi frate cu mafioti (Andronic si Adamescu) iar acum sa te dai mare anticorupt. Are gura mare dar cinta fals. Cam cita credibilitate ar avea Ciuvica si Gadea daca miine ar incepe sa-l combata pe Voiculescu?

  2. Doresc sa las un mesaj catre dl. Cartianu si Ciocazanu, am incercat pe adresa redactiei insa!…

    Domnilor, decat sa donez lunar bani pentru a incuraja presa libera, prefer sa platesc un abonament pentru acest ziar on line, aduceti si alte personalitati sa-si expuna punctele de vedere, modificati aceasta rubrica si, veti creea astfel posibilitatea cititorilor de a comenta articolele scrise de dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here