Cele mai importante întrebări pe care trebuie să le pui dacă ești în căutarea unei firme de mutări de încredere

0
241

Apelează la serviciile unei firme de mutări de încredere și nu lăsa mutatul într-o nouă locuință să te sperie! Alegerea firmei potrivite este un pas important în tot acest proces de relocare. Tu știi ce întrebări trebuie să adresezi unei firme de mutări?

Iată care sunt cele mai importante întrebări!

1. Lucrurile sunt asigurate?

Întrebarea referitoare la asigurarea obiectelor este foarte importantă. Nimeni nu vrea să-și facă 1.000 de gânduri cu privire la bunurile sale. O firmă de mutări autorizată trebuie să-ți ofere și garanția că lucrurile tale sunt protejate în timpul relocării.

2. Ce servicii îți oferă?

Firmele de mutări care sunt la ora actuală pe piață sunt diferite, la fel și serviciile pe care le oferă. De la simplul transport al obiectelor la pachete complete de împachetare și despachetare, trebuie să alegi cu atenție acea firmă care poate să-ți satisfacă toate nevoile.

Clarifică de la început ce așteptări ai, așteaptă confirmarea echipei și mai apoi trece totul în contract!

3. Are experiență în relocări internaționale?

Ia în considerare dacă te muți într-o altă țară sau într-un alt oraș, dacă acea firmă are experiență și dispune de autoutilitarele potrivite pentru serviciile de relocări și mutări internaționale! Trebuie să fie familiarizați cu logistica și reglementările unei astfel de operațiuni.

4. Ce recenzii are?

Să te informezi cu privire la recenziile foștilor clienți este o modalitate foarte bună prin care-ți poți da seama de reputația companiei. Fii atent la toate recenziile și formează-ți propria opinie după ce cunoști datele situației!

5. Îți pot oferi o listă de prețuri?

Lista de prețuri pentru astfel de servicii trebuie să fie transparentă și clară, pentru a nu avea surprize la final. Cere o estimare de preț detaliată și stai fără griji în timpul mutării!

6. Sunt dispuși să facă estimarea de preț după ce văd în persoană toate bunurile?

firmă de mutări profesională trimite, de regulă, un membru al echipei la locație, pentru a cunoaște toate datele situației, mai ales dacă mutarea este una complexă.

Fii atent la acele firme care-ți fac estimări la telefon fără să solicite detalii sau să vadă tot ceea ce trebuie mutat!

7. Cum se descurcă cu obiectele fragile?

Dacă ai obiecte fragile sau bunuri valoroase care necesită îngrijire specială, atunci asigură-te că echipa va face față acestui gen de relocare!

8. Care este politica de anulare a unei mutări?

Viața este imprevizibilă și planurile adesea se schimbă. E important să știi care este politica de anulare, în caz că nu-ți mai dorești să apelezi la serviciile unei firme de mutări.

Fii sigur că înțelegi toate penalizările și taxele incluse în contract, într-o astfel de situație!

9. Îți oferă spații de depozitare?

În timpul unei mutări ai nevoie de spații de depozitare, pentru că sunt anumite bunuri pe care nu le vei păstra.

Află dacă ți se oferă un astfel de serviciu și verifică detaliile ce țin de securitatea și accesibilitate acestor boxe de depozitare!

Nu ezita să apelezi la o firmă de mutări de încredere dacă-ți dorești să ai parte de o experiență fără stres!

Pune întrebările corecte și asigură-te că cei cu care vei colabora îți vor oferi cele mai bune servicii!

Ia-ți timpul necesar pentru a revizui opțiunile!

Cere recomandări și nu ezita să pui chiar și cele mai dificile întrebări, pentru că toate acestea vor conta la final!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.