Ce naște din pisică șoareci mănâncă! Și fiul criminalului din Caracal se pregătește de închisoare

0
1258
Dan Dinca, fiu Gheorghe Dinca
Procurorii l-au pus sub acuzare pe Dan Dincă, fiul criminalului din Caracal pentru loviri și vătămare corporală. Acesta a cedat și a atacat jurnaliști

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost pus sub acuzare de procurori pentru lovire și vătămare corporală. Acesta a atacat mai mulți jurnaliști după ieșirea de la CNA (Consiliul Național al Audiovizualului), enervat că aceștia l-au asaltat cu întrebările.

Daniel Dincă a lovit mai multe persoane, iar după aceea s-a urcat în mașină și a plecat. A revenit în București după ce a fost anunțat că e dat în urmărire generală.

Acesta fusese la CNA ca să facă plângere împotriva modului cum e relatat cazul tatălui său în programele de televiziune.

VIDEO. Momentul în care Dan Dincă agresează jurnaliștii în fața sediului CNA.

Potrivit procurorilor, în 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor şi Societăţii Informaţionale din Bucureşti, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat fizic două persoane, lovindu-le în zona capului. Una dintre victime a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale, anunță News.ro.

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti au dispus la data de 20.12.2019 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C.p. şi art. 193 alin. 2 din C.p., ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 C.p. (două persoane vătămate), acuzaţiile fiind aduse la cunoştinţa inculpatului, în temeiul art. 309 C.p.p”, a transmis, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Gheorghe Dincă, tatăl lui Daniel, este urmărit penal pentru uciderea adolescentelor din Caracal Alexandra Măceșan și Luiza Melencu. Două crime care au produs un mare șoc în România.

Fiul lui Dincă este căsătorit și are trei copii. Rude ale acestuia au declarat pentru presă că și el a avut probleme cu legea. Acesta locuiește în Deveselu și multă vreme a lucrat în construcții în zona Arad.

”În cauză deschisă faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile”, au mai transmis procurorii.

Mai mulţi jurnalişti au fost agresaţi, marţi, de fiul lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA. După comiterea faptei, bărbatul a dispărut, fiind găsit de poliţişti câteva ore mai târziu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Fiul monstrului din Caracal, agresiv ca tatăl său! Dan Dincă i-a bătut pe câțiva ziariști și le-a spart camerele TV. Poliția îl caută pe derbedeu

* Cu încetineală ardelenească, Iohannis i-a împlinit visul lui Dragnea: Maior va fi schimbat din funcție

* Kovesi blocată de 20 de ore pe un aeroport din Belgia! WizzAir s-a făcut de râs, procurorul-șef UE nu poate ajunge acasă

* Ajutorul lui Predoiu, fost șef SIE, fără efect. Pro România s-a făcut praf! A fost Ponta agent SIE?

* Ponta e terminat! Hemoragie în masă din Pro România. După Tudose, pleacă şi Câmpeanu, Constantin, parlamentari, şefi de organizaţii, consilieri

* Andreea Esca: „Moartea lui Ceaușescu era ceva imposibil!” După 30 de ani, vedeta vorbește despre căderea dictatorului

* De ce pleacă jurnaliștii de la Digi 24? Partenera de emisiune a lui CTP, la Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here