Casa ta poate deveni mai caldă iarna și mai răcoroasă vara cu izolația din lână de lemn, în pod sau mansardă

0
3327

În ultimii ani, autoritățile române au recunoscut necesitatea eficientizării energetice a locuințelor din țara noastră, iar acest lucru trebuie să se facă în cel mai scurt timp posibil. În absența acestor măsuri, atât mediul înconjurător, cât și economiile românilor suferă: emisiile de gaze cu efect de seră rămân ridicate, iar consumul de energie pentru încălzire/răcire continuă să crească, devenind din ce în ce mai costisitor.

Pe lângă costuri, este vorba și de confortul nostru – o casă neizolată poate pierde peste o treime din energia totală folosită prin pereți, un sfert prin acoperiș și încă un sfert prin ferestre. Iar senzațiile neplăcute de frig și căldură le vom resimți în mod direct, indiferent dacă locuința este cu unul sau două etaje, cu mansardă sau de orice alt tip.

Asigură-ți Confortul cu Izolația din Celuloză sau Lână de Lemn!

O casă eficient izolată reprezintă cheia pentru a te bucura de temperaturi optime indiferent de anotimp. Uită de canicula din timpul verii, de gerul iernii, de disconfortul de la mansardă și de facturile mari la întreținere!

Prin alegerea unei izolații ecologice, naturale și incredibil de eficiente, precum cea din celuloză, poți să-ți prioritizezi confortul.

De ce să alegi izolația de acest tip?

* Economii semnificative. Iarna sau vara, vei cheltui mai puțin pe facturile de energie. În plus, vei reduce și impactul casei asupra mediului înconjurător. Testele arată că izolația din celuloză/lână de lemn oferă o capacitate termică de depozitare excepțională în timpul verii, de aproape trei ori mai mare decât vata bazaltică. Iar în sezonul rece, celuloza continuă să se evidențieze.

* Confort sporit. În perioadele cu temperaturi extreme, izolația din celuloză sau lână de lemn menține ambientul interior într-o stare perfectă pentru tine și familia ta. Acest mediu sigur și sănătos permite trecerea vaporilor și exclude apa, praful, zgomotul și variațiile de temperatură.

* Siguranță garantată. Izolația naturală din lână de lemn nu emite substanțe volatile periculoase, fiind fabricată din materii prime reciclate. De asemenea, deține certificări ECO.

* Izolare fonică eficientă. Prin utilizarea izolației din celuloză, beneficiezi de o izolare fonică excelentă în pod, la mansardă sau în casă.

* Protecție împotriva incendiilor, mucegaiului, insectelor și rozătoarelor. Aceste caracteristici sunt garantate de producător și atestate de mii de clienți în Europa și America.

* Instalare rapidă și curată. Izolația din celuloză și lână de lemn este ușor de aplicat prin pompaj exterior, fără a lăsa urme în curte, casă sau pod. În câteva ore, totul este finalizat. Aceasta se introduce sub presiune din exterior, ajungând rapid în toate colțurile acoperișului/podului/mansardei prin „ferestre mici” deschise și apoi sigilate meticulos de către lucrători. Manopera este rapidă, fără a lăsa deșeuri sau mizerie.

* Compatibilitate și performanță. Izolația din celuloză sau lână de lemn asigură umplerea completă a golurilor și eliminarea punților termice, datorită pompării eficiente. Vata bazaltică, în schimb, poate lăsa goluri sau punți termice și se poate tasa după 2-3 ani.

Investește în Valoarea Casei Tale!

Dacă-ți dorești o casă mai confortabilă, economică și prietenoasă cu mediul, alegerea izolației din celuloză și lână de lemn este evidentă. Nu pierde garanția extinsă pentru materiale și manoperă și profită de ofertele la izolații pentru pod sau acoperiș, disponibile în rate la www.IzolatiiNaturale.ro! Asigură-ți confortul și economiile acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here