sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăPariuri sportiveBelșug de meciuri în etapele decisive din Liga Națiunilor!

Belșug de meciuri în etapele decisive din Liga Națiunilor!

-

Festival de GG (Ambele marchează – DA), 3+ (Peste 2,5 goluri) în etapele decisive din Liga Națiunilor. Fie că echipele din frunte sunt obligate să câștige pentru a obține promovarea în divizia superioară sau la turneul final (cele din Liga A), fie că miza e evitarea retrogradării, toată lumea trebuie să marcheze.

Intră și tu în atmosfera acestor meciuri, care sunt ultima repetiție înainte de Campionatul Mondial din Qatar! Meciuri care pentru naționalele europene calificate reprezintă și testele finale, în baza cărora își vor decide loturile pe care vor miza la Cupa Mondială (20 noiembrie – 18 decembrie 2022).

Vezi aici toată oferta de cote și pariuri pe Liga Națiunilor!

Desigur, volumul de meciuri îți vine la fix: poți pune bilete de tip acumulator, “fulare”. Dar poți juca și solo meciurile.

Orice strategie ai, reține pontul decisiv: instalează gratuit aplicația Superbet și intră în SuperSocial, în grupul #LigaNatiunilor!

- Advertisement -

Vei putea copia simplu și rapid bilete împărțite pe categoriile: cele mai noi, SuperPariuri, Speciale, Live (da! Super-utile, să știi ce să joci și în timpul desfășurării meciurilor), cote >100, cote 10-100.

Poți vedea și ultimii câștigători și apăsând butonul BIG WIN vei putea vedea biletele câștigătoare distribuite în acest grup și supercopiate.

Câștigă și tu pe inspirația și experiența pariorilor experimentați (ambasadori Superbet, jurnaliști de top, tipsteri)! Intră în SuperSocial!

- Advertisement -

SuperImportante pentru noi, meciurile României!

Vineri, de la ora 21.45, la Helsinki, tricolorii sunt obligați să câștige pentru a nu păți rușinea retrogradării în Liga C.

România a învins Finlanda în tur și nu are nicio înfrângere în fața finlandezilor. Pe lângă faptul că este singura izbândă din grupă, victoria cu Finlanda constituie și singurul triumf din actualul mandat al lui Eduard Iordănescu, cel care vineri va bifa cea de-a 7-a prezență pe banca naționalei.

Teoretic, România mai poate prinde primul loc din grupă și urna valorică 2 din tragerea la sorți pentru calificările la Euro 2024. Deocamdată, însă, statisticile românilor sunt modeste. ”Tricolorii” au cel mai slab atac (un gol marcat) și cea mai slabă apărare din grupă (6 goluri încasate).

Luni, Bosnia va veni la București, posibil din postura de câștigătoare a grupei. Indiferent de motivația bosniacilor, pentru noi, meciul e unul obligatoriu de câștigat: pentru a ne salva onoarea, pentru a ne salva poate și e la retrogradare și pentru a încheia cu o victorie această campanie de coșmar.

Toate meciurile României sunt aici!

La final, tot ca o privire de ansamblu

Punctăm ruta SuperPariuri! Poate că deja le știi. Sunt perfecte pentru etapele finale în grupe, unde cauți de multe ori să eviți soliștii, pentru a nu fi afectat negativ de unele „bombe”. Poți dribla asta dacă alegi, din oferta de SuperPariuri, opțiunile care te conving. Cele care combină cartonașele cu cornerele, cu marcatorii și alte evenimente din meci.

Decizia e la tine. Superbet se asigură că ai de unde alege și plătește cele mai multe și mai dese câștiguri, așa cum îi stă bine unui lider detașat în piață.

Joacă responsabil, joacă pasionat și, fie că preferi să joci în agențiile stradale, fie că preferi să joci online, GO SUPER!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -