Barcelona – Lyon: complexe versus rezultate în marea finală feminină de la Bilbao

0
173

Finala care aduce față în față cele mai mari forțe ale fotbalului feminin european nu se poate lăsa decât cu show de zile mari pe teren.

Complexele Barcelonei pot sta în calea rezultatelor? Sau chiar victoriile de top ale lui Lyon o pot împiedica în cursa spre trofeul Ligii Campionilor?

Bogăția de la Bilbao

La Bilbao, pe stadionul „San Mames”, se ascunde o bogăție. 90 de minute de joc, timp oficial, și o luptă cu sine stă între cele două echipe și trofeul mult dorit.

De ce o luptă?

Barcelona nu s-a impus în niciuna dintre cele 5 confruntări cu Lyon. A jucat 5 finale în ultimii 6 ani, dintre care doar două câștigate. Să fie aceasta ocazia cu care catalanele trec peste complexe și văd doar scopul final – o nouă victorie?

Dacă se impun la Bilbao, și-ar adjudeca al treilea trofeu în patru ani și și-ar consolida poziția de forță a Europei. O au pe câștigătoarea Balonului de Aur din 2023. Trofeul Ligii Campionilor ar echivala cu un sezon perfect.

Vezi aici cotele Superbet pentru Barcelona – Lyon!

Lyon și-a propus să nu calce greșit. Nu trebuie să lase rezultatele să se transforme într-un altfel de complex, cel de superioritate. E posibil ca, după atâtea meciuri împreună, Barcelona să-i fi învățat stilul de joc și să producă surpriza.

Lyon este câștigătoarea all-time din Liga Campionilor, cu 8 trofee în palmares, deci este fără îndoială o forță. Urmează trofeul 9 sau o nouă eră în istoria fotbalului feminin de pe „bătrânul continent”?

Pentru a fi cât mai bine informat, pe Superbet găsești și o serie de ghiduri pentru cele mai populare competiții sportive, tipurile de pariuri și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.