Ar trebui să treci la oja semipermanentă?

0
280

Astăzi a sosit revoluția de lungă durată și fenomenul lacului permanent crește: acum este posibil s-o faci acasă cu orice preț. Care este diferența cu un lac clasic? Este pentru toată lumea și ar trebui să-ți schimbi oja clasică?

Lac clasic, permanent sau semipermanent?

În primul rând, lacurile permanente și semipermanente sunt foarte asemănătoare cu lacurile clasice. Se aplică în același mod și au aceeași redare. Lacul permanent este realizat dintr-un gel colorat și se îndepărtează prin pilirea unghiei. Semipermanentul este realizat din polimer acrilic pigmentat și poate fi îndepărtat cu acetonă.

Prin comparație, lacurile permanente și semipermanente nu se usucă în aer liber ca lacurile convenționale. Va trebui apoi să le „catalizezi” sub o lampă UV sau LED. Diferența constă și în ținerea de lungă durată (câteva săptămâni!), și în faptul că nu se desprind.

Secretele lacurilor semipermanente și permanente sunt din ce în ce mai cunoscute și multe femei optează pentru această nouă generație de lacuri.

Oja semipermanentă: pentru cine?

Oja semipermanenta este o mică revoluție. Practică și ușor de utilizat, te va mulțumi și rămâne intactă săptămâni întregi. Cu excepția faptului că, dacă ești în categoria fetelor „nehotărâte”, aceasta poate fi o problemă. Într-adevăr, unora le place să schimbe culoarea lacului de unghii precum cămașa.

În timpul manichiurii, reține că lacul permanent rămâne pe unghii timp de două până la trei săptămâni. Odată ce știi pe ce culori de lac să pariezi, va trebui să-ți adaptezi garderoba în funcție de culoarea aleasă timp de aproape o lună.

Astfel, oja semipermanentă este soluția care face viața de zi cu zi mai ușoară femeilor drăguțe care nu au timp să-și refacă o culoare clasică de lac de unghii la fiecare două-trei zile. În câteva minute poți obține în liniște acasă un rezultat plăcut ca la salon. Le poți personaliza cu ușurință cu nail art după bunul tău plac.

Oja semipermanentă: ce avantaje, ce dezavantaje?

De sărbători, de exemplu, nu va mai fi nevoie să-ți umpli valiza (deja foarte grea) cu toate accesoriile pentru lacul clasic. Cu lacul permanent ai deja unghii lăcuite pentru toată vara.

Totuși, acest tip de unghii de lungă durată nu este pentru toată lumea. Într-adevăr, este alcătuit din produse mai puțin blânde decât un lac clasic, mai ales dacă este ales dintr-un brand mai puțin prestigios. Prin urmare, lacul semipermanent nu este recomandat celor cu unghii sensibile. Dacă ai unghii care tind să se despice sau să se rupă ușor, poți face cure pentru a le întări.

În concluzie, ar trebui să treci la oja semipermanenta? Da, dacă ai unghii puternice și vrei să economisești timp. Nu, dacă ești foarte nehotărâtă și-ți place să asortezi oja cu ținuta pe care urmează s-o porți în fiecare zi.

De asemenea, un lucru foarte important de reținut este că lacul permanent este un produs care poate deteriora unghia. Prin urmare, este recomandabil să faci pauze de câteva săptămâni sau chiar câteva luni între fiecare aplicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.